Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
6 martie 2017

Indreptarea părului cu Keratina fară miros, metodă nouă de la salonul "Agilité"

Cea mai noua tendinta in materie de intretinere si indreptare a parului este tratamentul cu Keratina.

Ketarina este un tip de proteina care se gaseste in mod natural in firul de par, conferindu-i stralucire. Produsele cosmetice pentru coafat, cu ingredienti chimici, inlatura aceasta proteina din structura firului de par.

Astfel, tratamentul cu keratina echilibreaza nivelul acestei proteine, pentru a reda parului stralucirea.

Tratamentul “Keratin Research Gold Label”: este o tehnica de indreptare a parului care se executa in 3-4 ore.

Cum se face: se spala parul cu un sampon fara sodiu, pentru a elimina orice resturi de produse cosmetice, sebum, etc. Se usuca parul cu un uscator. Se imparte parul in suvite subtiri, pe care este aplicata solutia de keratina.

Dupa aplicarea solutiei, parul se usuca din nou cu uscatorul si se intinde parul, suvita cu suvitaita, cu o placa de par.

In functie de lungimea parului, intreg procedeul poate dura pana la 4 ore. Tratamentul rezista intre 3-5 luni.

Dupa realizarea tratamentului cu keratina, parul tau va avea nevoie de o ingrijire specila. In primele 3-4 zile va trebui sa eviti expunerea lui la umiditate (nu trebuie spalat, nu trebuie sa faci exercitii fizice ca sa transpiri).

De asemenea, va trebui sa eviti accesoriile de par, precum aricii de cauciuc sau agrafele. In plus, va trebui sa folosesti produse de ingrijire pe baza de keratina, colagen sau polipeptide, care regenereaza si indreapta firul de par.

Beneficiile tratamentului cu keratina:

  • Odata tratat, parul se intretine mult mai usor;
  • Dupa tratament, parul devine rezistent la caldura si umiditate;
  • Tratamentul are un efect intens de hidratare, asa ca pana si parul deteriorat isi recapata stralucirea;
  • Spre deosebire de tehnica japoneza de indreptare a parului, tratamentul cu keratina mentine parul sanatos chiar si dupa ce se curata.

Procedura de indreptare Permanenta a parului cu Keratina + Tratarea parului Lungimi si preturi:

  • 30-35 cm achiti 219 lei in loc de 480 lei (30 gr keratina);
  • 40-45 cm achiti 340 lei in loc de 720 lei (40 gr keratina);
  • 50-55 cm achiti 480 lei in loc de 960 lei (50 gr keratina);
  • 60-65 cm achiti 580 lei in loc de 1200 lei (60 gr keratina).

In timpul tratamentului, parul este protejat cu produse speciale si sub o continua observatie pentru un rezultat perfect drept.

Rezultatul tratamentului: Parul va ramane perfect drept, neted si matasos la atingere pe un termen de 4- 6 luni.

Durata procedurii: de la 2,5 - 3 ore.

Poate fi folosit pe parul vopsit sau indreptat chimic cit si pe cel natural. Sunt folosite produse profesionale “Keratin Research Gold Label” SUA ce nu contine formaldehida.

NOTA:

  • Urmeaza toate instructiunile specialistului dupa procedura;
  • In cazul nerespectarii anumitor reguli de ingrijire in primele zile ale tratamentului rezultatul poate fi eronat.

Salonul Agilité va asteapta pentru a va rasfata cu cele mai bune servicii si un personal agreabil!
Vizionari de la data publicarii: 74
Salon de frumusețe "Agilite"

str. Alba-Iulia, 15
Telefon: 022 75-40-90, 0 795 1-57-94Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?