Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 decembrie 2011

La Mulţi Ani de la "Aeroport Catering"

Colectivul companiei "Aeroport Catering" S.A. felicită prietenii, clienţii, partenerii, toţi locuitorii şi oaspeţii din Moldova cu sărbătorile de iarnă: Crăciunul şi Anul Nou 2012!

Suntem în ajunul celor mai fabuloase şi minunate sărbători. Ele întotdeauna răsună cu melodii speciale atât în inimile copiilor, cât şi adulţilor; dăruind cu generozitate oamenilor din întreaga lume: prosperitate şi bucurie, distracţie şi veselie, şi probabil cel mai important lucru - crezul într-un miracol. În Anul ce vine, Vă dorim din toată inima sănătate şi stare de spirit optimist. Făuriţi orice început cu inspiraţie şi energie. Fiţi siguri, că orice întorsătură a destinului poate aduce evenimente pozitive, bunăstare, prosperitate şi încredere în viitor.

Şi fie ca toate dorinţele prietenilor, spuse la masa de sărbătoare să se împlinească neapărat!Elena Ciobanu,
Director general "Aeroport Catering" S.A.În ajunul sărbătorilorde iarnă, administraţia companiei "Aeroport Catering" a organizat un matineu de Crăciun, pentru copiii angajaţilor săi. Evenimentul s-a petrecut în cafeneaua "Gold Catering" din str. Hînceşti, 84. La festivitate s-au distrat 90 de copii, cu vârste cuprinse între 1-13 ani, alături de părinţii şi bunicii lor. Copiii au fost vizitaţi de Moş Craciun cu Alba ca Zăpada, dar şi de clovni hazlii şi epuraşul Bunny. Moş Crăciun nu a lăsat pe nimeni să plece fără cadou şi dispoziţie bună. Sărbătoarea de Crăciun s-a încheiat cu un prânz festiv pentru copii şi adulţi, iar atmosfera caldă a celei mai aşteptate sărbători a înfiripat în sufletul tuturor dorinţele cele mai bune şi mai sincere.
Vizionari de la data publicarii: 56

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?