Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
20 august 2019

Toți tinerii îndrăgostiți visează să se căsătorească și să plece într-o lună de miere.

Toți tinerii îndrăgostiți visează să se căsătorească și să plece într-o lună de miere.
Cu noi visele devin realitate!

Anunțăm o tombolă grandioasă pentru mirii noștri.Toți cei care semnează un contract de eveniment pentru anul 2020 vor deveni automat participanți la tombolă.

Combinați plăcerea cu utilul, petreceți cea mai importantă sărbătoare a vieții dvs. în restaurantul nostru și aveți ocazia să călătoriți într-o lună de miere din contul nostru!

Pe 14 februarie 2020, restaurantul nostru va găzdui o seară de neuitat pentru mirii care își vor sărbători nunta în Banquet Hall “Marry me” în anul 2020.

În această zi, va avea loc extragerea tombolei de cadouri de la restaurantul “Marry me”: inelele mirilor, look - ul miresei și multe altele. Premiul principal este luna de miere pentru doi! Și asta nu este totul! Banquet Hall „Marry me” organizează o degustare gastronomică delicioasă pentru tine.

Condiții de participare la tombolă :
încheiați un contract de nuntă până la 14 februarie 2020. (vor participa toate nunțile mai mari de 50 de persoane)

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați administrația complexului nostru: 069185628, 060966766, 069185862
Adresa: str. Florilor 15

“Marry me” Banquet Hall – aici visele devin realitate!
Vizionari de la data publicarii: 43
Marry Me Banquet Hall

str. Florilor, 15
Telefon: 022 88-46-66, 0 691 8-56-28, 0 609 6-67-66; 0 691 8-58-62Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.