Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 octombrie 2018

6 pași către o ceremonie de înregistrare a căsătoriei deosebită

Fiecare ceremonie de înregistrare a căsătorie începe cu dorința voastră de a organiza un moment special, deosebit, intim și care să vă reprezinte.

Ceremonia civilă, este momentul emoționant în care rostiți DA și în care puneți verighetele unul pe degetul celuilalt, pentru tot restul vieții!

Anume din acest motiv, vă consiliem să planificați din timp toate aspectele legate de acest moment, pentru un rezultat incomparabil.

Iată care sunt pașii principali pe care, credem noi, trebuie să îi urmați:

1. Consultă prestatorii angajați și fă-ți o listă cu locațiile cele mai potrivite.

Wedding planner-ul te va îndruma să alegi o locație ideală pentru eveniment, ținând cont de toate momentele care pot interveni. La fel, poți discuta cu fotograful tău în legătură cu ora potrivită și amplasarea zonei de ceremonie, pentru o lumină cât mai bună (fără soare direct sau umbră), dar și pentru un cadru cât mai romantic.

2. Setează un plan B în cazul unui timp nefavorabil.

Alege locația în așa fel, încât să aveți unde vă adăposti dacă va fi necesar. Anume din acest motiv, am asigurat terasa restaurantului Mi Piace Park Residence cu un acoperiș pliant și geamuri flexibile. Este important ca ziua voastră sa fie perfectă, indiferent de timpul de afară, căci soarele vine din suflet, nu?

3. Organizează oaspeții astfel, încât la ceremonie să fie prezenți cei mai dragi și apropiați oameni.

Acest lucru poate fi realizat prin intermediul notițelor înainte de eveniment, sau prin intermediul orei indicate în invitație. De regulă, la ceremonie asistă familia și prietenii. Asigurați-vă că ei cunosc ora ceremoniei de înregistrare a căsătoriei și că vor veni mai devreme, pentru a împărtăși acest moment unic.

4. Exprimați-vă personalitatea print-un decor special.

Decorul și florile sunt elementele care vă vor diferenția. Nu întotdeauna un decor frumos înseamnă și scump! Dacă este realizat de profesioniști, dacă vă reprezintă și dacă include elemente originale, decorul va aduce plus valoare momentului și va transmite oaspeților o imagine complexă, despre voi ca și cuplu.

Mai mult ca atât, vă îndemnăm să alegeți cu atenție și floristica (buchetul de mireasă, butoniera mirelui, butonierele nașilor). Vă recomandăm cu încredere să folosiți flori naturale, pentru că ele simbolizează viața, vivacitatea, sunt frumoase și au o aromă plăcută!

5. Apelează la servicii extra care vor distra oaspeții până și după ceremonie.

La momentul actual, industria din Moldova ne oferă o mulțime de idei pentru ca oaspeții noștri să petreacă timpul cât mai interesant. Ai grijă ca la eveniment să fie un fourchette și ceva băuturi (de regulă șampanie). Poți apela la un muzician (harpă, saxofon, quartet) care să fredoneze melodii din cele mai cunoscute. O altă idee ar fi un bar de fructe, înghețată, ciocolată sau dulciuri. La fel, puteți alege mimi care să distreze oaspeții până aceștia se adună sau câteva statui vivante.

Este important să vă informați și să alegeți ceea ce este potrivit pentru voi, pentru că este ziua voastră!

6. Alegeți un maestru de ceremonii potrivit.

Acest aspect este foarte important, deoarece persoana care va realiza ceremonia voastră de înregistrare a căsătoriei, este persoana care va da tonul întregului eveniment. Alegeți-o după prestanță, personalitate, tonul vocii și stil. Vă doriți o ceremonie romantică? Sau poate energică și cu câteva glume? Vreți ca oaspeții să aibă fiori sau vreți să simtă vibe-ul vostru? Nu este complicat să faceți alegerea, dar este important!

Pe final de articol, vă invităm în vizită, la terasa noastră.

Acum, când aerul tomnatic și frunzele aurii au învăluit întreaga terasă, este cu atât mai plăcut să savurezi un ceai aromat și să discuți despre evenimentul visurilor tale.

Tot ce trebuie să faci este să planifici o întâlnire, contactându-ne la numărul de telefon +373-79-145555, disponibil și pe viber.

Vă așteptăm cu drag!
Vizionari de la data publicarii: 175
Restaurantul "Mi Piace Park Residence"

str. Trandafirilor, 4
Telefon: 0 79-145-555, 0 78-000-566Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.