Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Noutăţile principale

В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Virtualtur.md - o nouă realitate pentru toți care sunt în pas cu progresul Virtualtur.md - o nouă realitate pentru toți care sunt în pas cu progresul

Virtualtur.md - o nouă realitate pentru toți care sunt în pas cu progresul și apreciază timpul la justa valoare.

Svadiba.md vă felicită cu Anul Nou! Svadiba.md vă felicită cu Anul Nou!

Vă dorim dragoste pentru întregul an, iar inima să se umple de simţuri luminoase!

Un Revelion special de la agenţia de ceremonii lui Marina Muraşova Un Revelion special de la agenţia de ceremonii lui Marina Muraşova

Avem plăcerea de a vă invita la Petrecerea impresionantă a Revelionului, într-o ambianţă magică a lumii fascinante a poveştilor, distracţiilor, unde toti cei prezenţi pot deveni participanţii acestei frumoase misterii.

Concurs organizat de ziarul Antenna! Concurs organizat de ziarul Antenna!

Săptămânal ziarul va juca un premiu în valoare de 1500 de lei pentru toţi care au participat la concurs!

Отчет о выставке Отчет о выставке "Свадьба. Семейный Вернисаж. Мир Моды"

Результаты проведения XІ Международной специализированной выставки в г. Киев, Украина.

La Mulţi Ani 2011! La Mulţi Ani 2011!

Administraţia şi echipa creativă a site-ului Svadiba.md vă urează un An Nou Fericit!

Expoziţia Expoziţia "Lumea nunţii-2011" în perioada 4 – 6 martie 2011 în or. Moscova

Organizatorul expoziţiei - VO "Rosinex" cu sprijinul Guvernului or. Moscova. Locul desfăşurării - parcul "Sokolniki".

"Nunta. Sărbătoare de familie. Lumea modei - 2011" 7-10 aprilie 2011, Kiev

Anunţarea celei de-a XI-a Expoziţie Internaţională Specializată.

Expoziţie angro de nuntă 13-14 noiembrie, 2010, Varşovia, Polonia Expoziţie angro de nuntă 13-14 noiembrie, 2010, Varşovia, Polonia

Expoziţie angro de nuntă pentru producătorii, importatorii şi designeri de modă de nuntă şi de seară, precum şi accesorii de nuntă.

X Международная специализированная выставка «Свадьба. Семейный вернисаж. Мир моды» 14-17 апреля 2010 г. в Киеве. X Международная специализированная выставка «Свадьба. Семейный вернисаж. Мир моды» 14-17 апреля 2010 г. в Киеве.

X Международная специализированная выставка «Свадьба. Семейный вернисаж. Мир моды» 14-17 апреля 2010 г. в Киеве.

Статистика прошедших свадеб или что же показал нам год ушедший? Статистика прошедших свадеб или что же показал нам год ушедший?

Статистика прошедших свадеб или что же показал нам год ушедший?

Anotimpul nunţilor începe la Shopping MallDova cu „Tîrgul de Nunţi” şi „Nunta Anului” Anotimpul nunţilor începe la Shopping MallDova cu „Tîrgul de Nunţi” şi „Nunta Anului”

Anotimpul nunţilor începe la Shopping MallDova cu „Tîrgul de Nunţi” şi „Nunta Anului”

Momente de fericire de la Svadiba.md in revista Momente de fericire de la Svadiba.md in revista "Nunta"

Momente de fericire de la Svadiba.md in revista "Nunta"

Maratonul verii invită tinerii căsătoriţi Maratonul verii invită tinerii căsătoriţi

Maratonul verii invită tinerii căsătoriţi

Afişează totul Pagini 12
Ctrl Ctrl
Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.