Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Noutăţile principale

Virtualtur.md - o nouă realitate pentru toți care sunt în pas cu progresul Virtualtur.md - o nouă realitate pentru toți care sunt în pas cu progresul

Virtualtur.md - o nouă realitate pentru toți care sunt în pas cu progresul și apreciază timpul la justa valoare.

Svadiba.md vă felicită cu Anul Nou! Svadiba.md vă felicită cu Anul Nou!

Vă dorim dragoste pentru întregul an, iar inima să se umple de simţuri luminoase!

Un Revelion special de la agenţia de ceremonii lui Marina Muraşova Un Revelion special de la agenţia de ceremonii lui Marina Muraşova

Avem plăcerea de a vă invita la Petrecerea impresionantă a Revelionului, într-o ambianţă magică a lumii fascinante a poveştilor, distracţiilor, unde toti cei prezenţi pot deveni participanţii acestei frumoase misterii.

Concurs organizat de ziarul Antenna! Concurs organizat de ziarul Antenna!

Săptămânal ziarul va juca un premiu în valoare de 1500 de lei pentru toţi care au participat la concurs!

Отчет о выставке Отчет о выставке "Свадьба. Семейный Вернисаж. Мир Моды"

Результаты проведения XІ Международной специализированной выставки в г. Киев, Украина.

La Mulţi Ani 2011! La Mulţi Ani 2011!

Administraţia şi echipa creativă a site-ului Svadiba.md vă urează un An Nou Fericit!

Expoziţia Expoziţia "Lumea nunţii-2011" în perioada 4 – 6 martie 2011 în or. Moscova

Organizatorul expoziţiei - VO "Rosinex" cu sprijinul Guvernului or. Moscova. Locul desfăşurării - parcul "Sokolniki".

"Nunta. Sărbătoare de familie. Lumea modei - 2011" 7-10 aprilie 2011, Kiev

Anunţarea celei de-a XI-a Expoziţie Internaţională Specializată.

Expoziţie angro de nuntă 13-14 noiembrie, 2010, Varşovia, Polonia Expoziţie angro de nuntă 13-14 noiembrie, 2010, Varşovia, Polonia

Expoziţie angro de nuntă pentru producătorii, importatorii şi designeri de modă de nuntă şi de seară, precum şi accesorii de nuntă.

X Международная специализированная выставка «Свадьба. Семейный вернисаж. Мир моды» 14-17 апреля 2010 г. в Киеве. X Международная специализированная выставка «Свадьба. Семейный вернисаж. Мир моды» 14-17 апреля 2010 г. в Киеве.

X Международная специализированная выставка «Свадьба. Семейный вернисаж. Мир моды» 14-17 апреля 2010 г. в Киеве.

Статистика прошедших свадеб или что же показал нам год ушедший? Статистика прошедших свадеб или что же показал нам год ушедший?

Статистика прошедших свадеб или что же показал нам год ушедший?

Anotimpul nunţilor începe la Shopping MallDova cu „Tîrgul de Nunţi” şi „Nunta Anului” Anotimpul nunţilor începe la Shopping MallDova cu „Tîrgul de Nunţi” şi „Nunta Anului”

Anotimpul nunţilor începe la Shopping MallDova cu „Tîrgul de Nunţi” şi „Nunta Anului”

Momente de fericire de la Svadiba.md in revista Momente de fericire de la Svadiba.md in revista "Nunta"

Momente de fericire de la Svadiba.md in revista "Nunta"

Maratonul verii invită tinerii căsătoriţi Maratonul verii invită tinerii căsătoriţi

Maratonul verii invită tinerii căsătoriţi

Celebration'2009 — выставка-праздник Celebration'2009 — выставка-праздник

Выставка-ярмарка Celebration'2009 приглашает женихов и невест

Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?