Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 septembrie 2016

Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

"Da" la toate aceste întrebări răspunde restaurantul din capitală "Eventus", care deja a câștigat reputația unuia dintre cele mai bune localuri din Chișinău. Aici găsiți tot de ce aveți nevoie pentru a organiza o nuntă perfectă: sală mare cu o capacitate de 200 de invitați, sală mică pentru 60 de invitați și barul, care poate găzdui liber 20 de persoane. Principiul de bază la amenajarea sălilor, precum și a decorului restaurantului în genere, a fost eleganța, culoarea esențială fiind cea albă: această culoare este una simbolică pentru nunți și servește decoratorilor drept o pânză neatinsă, pe care poate apărea orice tablou, chiar și unul extrem de complex.


Cum este posibil acest lucru? De exemplu, cu ajutorul efectelor luminii, când sălile restaurantului "Eventus" într-o clipă își schimbă starea de spirit caracterizată prin grație și gingășie, în vibrația energică a ringului de dans modern. Pe lângă aceasta, culoarea albă în calitate de bază în paleta de culori — este o adevărată descoperire pentru floriști. Iar dacă încă nu ați decis pe deplin ce fel de nuntă vă doriți, echipa de profesioniști a restaurantului "Eventus" vă vor veni în ajutor. Împreună cu siguranță veți alege pentru ceremonia dumneavoastră cel mai bun decor, meniul optim și un program excelent. Într-un cuvânt — visul dumneavoastră va deveni realitate!


În perioada caldă a anului, la dispoziția invitaților este o terasă verde și confortabilă. Aici, la aer curat, vă veți simți bine atât dumneavoastră, cât și invitații — aceștia se vor putea odihni ascultând muzică vie, într-o atmosferă de armonie perfectă.

Restaurantul "Eventus" mereu își întâmpină oaspeții cu drag!

Aici se desfășoară minunat nu doar nunți, dar și baluri de absolvire, aniversări, cumetrii și alte evenimente importante. Parcare comodă, personal calificat, interior bine gândit și confort maxim pentru toată lumea – aceasta este doar o parte din ce vă poate oferi această sală ospitalieră.
Vizionari de la data publicarii: 5396
Sala de festivități "Eventus"

str. Milescu-Spătaru, 2/3
Telefon: 022 80-00-10, 0 78 400-200; 0 780 5-21-00Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.