Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 septembrie 2012

Cu salonul "White Chocolate" visurile devin realitate

Mulţi presupun că moda de nuntă se repetă de la an la an. Atunci, inevitabil, apare întrebarea: ce altceva s-ar mai putea inventa în domeniu? S-ar părea că siluetele şi culorile rămîn aceleaşi... Însă creativitatea designerilor nu stă pe loc! Drept exemplu elocvent vă pot servi ţinutele luxuriante de nuntă al brandului Maggie Sottero şi Sottero & Migdley propuse de salonul White Chocolate.

Pe parcursul a douăzeci de ani brandul american aggie Sottero nu încetează să surprindă miresele cu rochii de o frumuseţe uluitoare. Nici acest an nu face excepţie pentru că modelierii legendari au dăruit lumii două colecţii excepţionale – Нaute Couture şi Couture. Prima uluieşte prin abundenţa stofelor exclusiviste şi întredeschide uşa în lumea modei haute couture absolut tuturor mireselor, indiferent de particularităţile individuale. Această colecţie propune modele irepetabile cu dantelă şi căptuşeală specială pentru un aspect mai vaporos, aceasta fiind cea mai recentă găselniţă a modelierilor. Într-o astfel de rochie nu este dificil să te simţi specială – graţie croielii deosebite a căptuşelii, rochia devine diafană şi legeră precum un nor.

De asemenea, designerii Maggie Sottero au anticipat moda, propunînd în 2012 în locul uzualelor drapaje un concept avangardist a rochiilor luxuriante din organza diafană, tafta şi mătase delicată. Acum a devenit mult mai simplu să uluieşti invitaţii şi să devii irepetabilă căci e destul să îmbraci o rochie «a la princesse» cu poale largi şi marginile drapajului îngrijite netivite! Numai cît fac însăşi corsetele brodate manual şi centurile în culori contrastante ultramoderne în acest sezon ornate cu pietre şi fundiţe!

Într-un cuvînt, fiecare model din colecţia Haute Couture are propriul caracter unic, iar impresiile din timpul probării vă taie pur şi simplu respiraţia. Imaginaţi-vă ca doar pe parcursul unei vizite la White Chocolate vă puteţi transforma în frumoasa Afrodita, ieşită din spuma vaporoasă a volanelor şi dantelei, sau într-un star stilat Hollywoodian cufundat în splendoarea cristalelor Swarovski. Şi ce este cel mai important, graţie croielii unice fiecare rochie vă pune în valoare calităţile siluetei şi vă vine perfect încît va părea "turnată"! Încă un avantaj incontestabil este faptul că într-ă ţinută de la Maggie Sottero nu obosiţi atît de rapid. Majoritatea modelelor fiind suficient de legere, în ciuda abundenţei detaliilor decorative.

În ceea ce priveşte rochiile din colecţia Couture – acestea se disting la fel prin rafinament şi reprezintă cea mai bună dovadă a fanteziei nesecate şi a măestriei distinse a designerilor. Aici se contopesc rochiile rafinate tip «sirenă» şi preferatele tuturor – rochiile tip prinţesă. Un accent modern este conferit prin accesoriile masive – colierele şi cerceii eleganţi cu perle mari şi cristale transparente.

O atenţie deosebită merită rochiile best-seller ai modei de nuntă Platinum Styles, la fel expuse în salon. Aceste ţinute de nuntă stilate vor fi mereu «în trend», deoarece stilul clasic este mereu actual. Ba mai mult de atît, în Occident aceste modele sunt transmise cu dragoste din generaţie în generaţie, devenind astfel o relicvă de familie.

Şi încă o noutate excelentă! Recenta colecţie Toamnă/Iarnă 2012-2013 este deja disponibilă în salonul White Chocolate. Pentru toate miresele propunem un sistem felxibil de reduceri şi surprize plăcute.

White Chocolate. Meriţi tot ce este mai bun!

журналист Лилия Поддукина


Vizionari intr-o saptamina: 4
Vizionari de la data publicarii: 3270
Salon de mariaj "White Chocolate"

str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 407
Telefon: 0 691 8-10-96Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.