Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 august 2014

"Palladium" — o opțiune perfectă pentru organizarea unei ceremonii

Atunci când alegem sala pentru organizarea nunții, cumătriei sau a unei alte festivități, ținem cont de preferințele personale, dar și de alte detalii. Unii oferă prioritate design-ului localului, alții caută o sală cât mai spațioasă și cu toții atragem atenție sporită meniului propus. Unde, în Chișinău, putem găsi un local care să întrunească toate criteriile de selecție? Să fie o sală spațioasă, cu un aspect impecabil și bucate preparate sănătos și gustos.

O opțiune perfectă ar fi "Palladium" — o sală de banchete unde puteți organiza orice ceremonie: nuntă, cumătrie, zi de naștere, petrecere corporativă etc.

Noi nu ne impunem părerea, ci vă prezentăm descrierea localului.

Sala de banchet

Păstrând formatul eleganței și calității, "Palladium" este o sală de banchet încăpătoare și confortabilă, cu o capacitate de 180 de persoane. Spațiul decorat în stil clasic, cu nuanțe de bordo și alb predominante, draperiile elegante, oglinzile decorative — toate acestea, dar și multe alte detalii, cu minuțiozitate puse la punct, crează ambianța distinsă a sălii.Atenție deosebită este acordată iluminării spațiului, precum și cerințelor acustice.

"La Palladium acustica este foarte bună. Mulți dintre muzicanții care au cântat în sala noastră ne-au spus că în Chișinău nu există un alt local cu o asemenea acustică.", Carolina Bolboceanu, administratorul sălii de banchet "Palladium".

Lustrele sunt de o frumusețe aparte. Mai mult decât atât, sunt instalate proiecții de lumini care crează o atmosferă uimitoare în sală. În acest fel, tinerilor le este garantată gratuit o ambianță romantică de vis pentru primul dans.Terasa

Pe lângă sala propriu zisă, localul mai dispune și de o terasă. Aici, de obicei, este amenajată masa de fourchette. Butoiașe cu vin, havuz de ciocolată cu 5 etaje, ceai/cafea, dulciuri și fructe — cu toate acestea invitații se pot delecta în aer liber chiar în toiul petrecerii.Meniul

Administrația sălii de banchet acordă atenție sporită bucatelor incluse în meniu, tehnicii de preparare a acestora, precum și ingredientelor ce sunt utilizate.

"Meniul nostru include doar bucate gustoase, pregătite din produse sănătoase. Nu se acceptă folosirea semifabricatelor, prafurilor, diverselor adaosuri. Admitem doar produsele naturale."Masa de sărbătoare este amenajată cu mult gust, dar elementele decorative nici într-un caz nu înlocuiesc bucatele propriu-zise.

Bucatele reprezentative ale sălii sunt costițele la grătar cu diferite sosuri și ceafa de porc marinată cu sos special. Una dintre aceste bucate, frumos decorată, este oferită în calitate de cadou din partea sălii fiecărui oaspete.

Deservirea și colaborarea cu clienții

Chelnerii au fost aleși cu minuțiozitate, fiind instruiți în mod special pentru sala de banchet "Palladium". Fiind îmbrăcați în costume de aceleași nuanțe cu sala, chelnerii de aici cunosc eticheta și au grijă paharele să fie mereu pline, iar masa de sărbătoare să arate impecabil pe tot parcursul petrecerii. Așadar, dacă visați la o ceremonie în stil aristocrat — "Palladium" este sala potrivită pentru organizarea acesteia. Mai mult decât atât, trebuie să știți că deservirea este gratuită.Pentru ca ceremonia să se desfășoare fără incidente neplăcute, trebuie să fie din start puse la punct toate detaliile. La "Palladium" fiecare pas se coordonează din timp, planul petrecerii find întocmit de client, conducătorul ceremoniei și, bineînțeles, administrația sălii.

Avantajele sălii de banchet "Palladium":

  • Sala dispune și oferă gratuit clienților toate cele necesare pentru organizarea banchetului: arcă decorată cu flori, elemente de decor necesare pentru amenajarea locului de întâmpinare a invitaților, boluri pentru bani, monitoare pentru filmulețe, proiecții de lumini.
  • Rezervând sala de ceremonii pentru 100 de invitați, aveți parte de o surpriză la alegere din partea gazdei: spectacol muzical cu unul dintre interpreții autohtoni — Igor Cuciuc, Constantin Moscovici, Olga Ciolacu, Anatol Mârzenco, Ion Suruceanu, Zinaida Julea, Ian Raiburg; masa de fourchette sau un număr la hotel pentru prima noapte conjugală.
  • Posibilitatea de a achita sala la sfârșitul banchetului.
  • Nu există limită de timp și număr de persoane.
  • Abordare individuală a fiecărei ceremonii și a fiecărui client.

Am încercat să vă descriem în detaliu particularitățile sălii de banchet "Palladium", dar pentru a vă asigura de toate acestea, nu aveți decât să mergeți personal acolo. Vedeți sala, vă este prezentat meniul și fotografiile bucatelor incluse în acesta, faceți niște calcule preventive și, dacă vă decideți, încheiați un contract cu sala de banchet.

jurnalist Daniela RotaruVizionari de la data publicarii: 2025
Sala de banchet "Palladium"

str. A. Doga, 26 (Menejul de atletism)
Telefon: 0 697 3-42-12Merită să fie văzut

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!