Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
28 septembrie 2017

Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Actualmente, în internet oamenii pot vedea cele mai bune lucrări-foto din diferite colțuri ale lumii, iar, datorită rețelelor de socializare, fotografiile lor personale sunt vizualizate de mii de oameni diferiți. Astfel, fiecare își dorește fotografii frumoase, lipsite de banalitate. Mai ales, dacă este vorba de nuntă. Unii tineri chiar renunță la banchet mare, dar în mod obligatoriu aleg să efectueze o ședință foto profesionistă. Doar ziua nunții trece repede, iar fotografiile vor rămână și peste ani vor aminti despre una dintre cele mai importante zile din viață.

Moldova — o țară mică, dar avem suficienți fotografi talentați, lucrările cărora sunt înalt apreciate de colegii de peste hotare. Redacția portalului Svadiba.md a hotărât să întocmească o listă cu toți specialiștii, încât să vă fie ușor să găsiți un fotograf pe potrivă. Nu am plasat fotografii intenționat pe locurile 1, 2, 3… 10. Fiecare din cei prezenți în articol, are propriul atu și o armată de fani. De aceea, pur și simplu, informați-vă despre fiecare și alegeți-l pe cel potrivit.


All Focus Studio

Igor Pogonii este renumit prin talentul său de a surprinde cele mai interesante momente și cele mai profunde emoții. Studioul îmbină fotografia artistică și cea de reportaj. Creează ședințe foto expresive și pline de viață, bogate în creativitate și idei neobișnuite. Organizarea și desfășurarea integrală a ședințelor foto pentru miri. Scenarii originale și locuri neobișnuite de desfășurare a sesiunii foto.

Fotograf-videograf: Igor Pogonii.
Experiență: 24 ani.
Geografia ședințelor foto: Chișinău, Moldova, Europa.
Printre avantajele sale menționează: Capacitatea de a intra în pielea clientului și de a privi activitatea unui fotograf din perspectiva acestora. Fotografii frumoase, emoționante. Calm și încredere că totul va decurge cu succes.
Responsabilitate în activitatea desfășurată și aptitudinea de a comunica pe o notă pozitivă cu tinerii căsătoriți și invitații lor.

Detalii...


Andrei Zveaghintev

Asemenea fotografii, precum cele prezentate de Andrei, nu veți mai vedea la nimeni. O viziunea absolut unică și abilitatea de a surprinde la oameni tot ce e mai frumos — particularitățile distincte ale maestrului.

Ședințe foto de nuntă profesioniste. Atenție sporite la detalii. Deschiderea spre cooperare și orice idei non-standard. Întotdeauna utilizează două seturi de echipamente. Deține transport personal și studio de fotografie chiar în centrul Chișinăului. Vorbește fluent limbile română, rusă și engleză.

Andrei Zveaghințev: "Problema principală a majorității oamenilor care se consideră nefotogenici este starea tensionată în timpul ședinței foto. Însă cu cât omul se comportă mai natural, cu atât rezultatul va fi mai bun. Dar cum obținem un comportament natural? Aceasta deja este sarcina fotografului. De aceea un fotograf bun nu este, pur și simplu, un om cu aparat de fotografiat scump, dar și un psiholog bun. "
Fotograf-videograf: Andrei Zveaghințev.
Experiență: 12 ani.
Geografia ședințelor foto: Chișinău, Moldova, Europa.
Printre avantajele sale menționează: lucru într-o echipă de doi fotografi, confecționarea cărții pentru fotografii, aero-filmare, aerofilmare cu dronă, comanda este prezentată în 3-4 săptămâni.

Detalii...


Art Events Studio Festiv

Caracterul pozitiv, frumusețea și sentimentul de liniște oferă caracter fotografiilor acestui studio.

În fiecare an, echipa "Festiv" își extinde rândurile, dar, în același timp, păstrează oamenii cu care și-a început activitatea. Din 2005 și până în prezent, peste 100 000 de oameni au fost surprinși de obiectivele camelor lor. Mereu — idei noi, scenarii, elemente de recuzită. Urmarea noilor tendințe internaționale. Sunt folosite aparate de fotografiat de ultimă generație, diverse sisteme optice, iluminare suplimentară. Serviciile includ prelucrarea fotografiilor, cartea de nuntă, coperta și oferirea fotografiilor pe un suport electronic.

Experiență: 12 ani.
Geografia ședințelor foto: Chișinău, Moldova.
Printre avantajele sale menționează: Specializare în tot ce se referă la spectacole, prezentări artistice, show-uri, distracții. Filmare cu utilizarea macaralei, filmări cu drona, montaj profesionist.

Detalii...


Artur Paluţa

Profesionalism, curaj de a încerca idei noi și bunătate — toate se fac simțite în lucrările lui Artur Paluța.

Fotografierea și filmarea nunților, lovestory, ceremonii. Idei, locuri și scenarii neobișnuite. Gamă bogată de accesorii pentru sesiunea foto — stabilizatori, drone, macarale, microfoane și alt echipament — pentru fotografii și filmulețe neobișnuite. Filmarea nunții în format DSLR și FULL HD.

Fotograf-videografi: Artur Paluța.
Experiență: 5 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Italia.
Printre avantajele sale menționează: Creativitatea, abordare individuală, fotografiere cu quadrocopter, aqua-fotografiere.

Detalii...


Author's illusion Studio

Lucrările acestui studio se fac remarcate prin expresivitate, simț al umorului, poftă de viață.

Filmarea și fotografierea nunților și altor ceremonii. Confecționarea albumului sau a cărții cu fotografii de nuntă.

Tendința de a asculta și de a realiza în cel mai bun mod toate dorințele clientului care se referă la fotografii și filmul nunții. Idei noi și soluții inovatoare.

Fotograf-videograf: Igor Cherticeac.
Experiență: 17 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Ucraina.
Printre avantajele sale menționează: Comunicabilitatea, abordare individuală, abilitatea de a înțelege dorințele clientului și de a-i justifica speranțele și așteptările, de a arăta mult mai mult decât a văzut la neprofesioniști.

Detalii...


Bomond Production

Fotografii calde, pline de sens, care redau perfect caracterul eroilor — astfel pot fi caracterizate lucrărilor fotografilor Andrei și Sergiu Bobr.

Studio de fotografii și înregistrări video. Fotografii calitative în stil modern. Evitarea standardelor uzuale.

Fotografi-videografi: Sergiu Bobr și Andrei Bobr.
Experiență: 12 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Creta, Ucraina, Italia, SUA.
Printre avantajele sale menționează: Efectuarea activității conform standardelor europene. În locul filmelor de nuntă de 2-3 ore, preferă să realizeze un film dinamic, cu o durată de 30-40 minute, la fel ca în străinătate.


Creativ Studio

Servicii video și foto oferite de o echipă creativă, devotată profesiei. Fotografii proaspete, expresive, care pe deplin transmit emoțiile și sentimentele persoanelor prezente la acel eveniment fericit.

Fotografi-videografi: Maxim Ovcinicov, Iulia Ovcinicova.
Experiență: 7 ani.
Georgrafia ședințelor foto: Chișinău, Moldova.
Printre avantajele sale menționează: fotografi stilați (cămașă, pantaloni), sociabilitate, delicatețe, prețuri adecvate.
Detalii...


Gold Step Studio

Culori bogate și fețe fericite în fotografiile primilor fotografi de nuntă din țara noastră. Spectru larg de servicii. Lucrul începe cu elaborarea scenariului și se finisează cu montajul fotografilor, implicarea efectelor speciale și decorarea originală a CD-ului și copertei.

Veaceslav Slivinschi: Efectuarea fotografiilor și înregistrărilor video reprezintă pentru mine nu este o simplă profesie, ci activitatea preferată. Tind să fac astfel, încât în fiecare cadru să se observe nu doar lucrurile vizibile, dar și nuanța acestora, starea de spirit. Atenția țintită, dar discretă față de tinerii însurăței, vă permite să marcați toate detaliile interesante.

Fotografi-videografi: Veaceslav Slivinschii, Irina Chetraru.
Experiență: 20 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, în străinătate.
Printre avantajele sale menționează: Echipament bun, calitate excelentă și volum nelimitat de material prelucrat. Abordare individuală și regie. Termeni minimi de prezentare a materialului.

Detalii...


Foto-Moldova.md

Servicii foto și video în format HD profesioniste la preț redus. Tinerilor li se oferă în dar o ședință foto într-un studio de fotografii profesionist. Există posibilitatea de a efectua ședințe foto pe malul mării sau a râului Nistru (cu echipament de studio). Fotografii din cadrul studioului tind să ofere fiecărei ceremonii o a doua viață, captând cele mai expresive și memorabile momente. Fiecărui asemenea moment i se acordă atenție sporită.

Fotograf-videograf: Dumitru Grabpvschi, Ivan Gherbovțan.
Experiență: 15 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Ucraina, Rusia, Europa.
Printre avantajele sale menționează: Stil modern, efectuarea comenzilor rapid și calitativ, experiență vastă. Prețuri joase și o varietate mare de pachete cu servicii.

Detalii...


ID Brothers Productions

Fotografii frumoase, cu atmosferă, realizate perfect pentru calendar sau coperta unei revist de la frații Catrinescu.

Studio oferă servicii foto și video în format Full HD 35 mm. Filmări Aqua și 3D, scenarii de nuntă și clipuri video unice pentru fiecare cuplu. Se lucrează doar cu echipament profesionist, care include: dronă video, stabilizator pentru imagini clare, Linear Slider pentru efecte cinematice, lumină mobilă profesională. Fotografii efectuate la matrice complet Full Frame, cu prelucrarea fiecării fotografii individual.

Fotografi-videografi: Igor și Dorin Catrinescu.
Experiență: 8 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Europa.
Printre avantajele sale menționează: echipament profesional, prețuri bune, calitate înaltă a lucrărilor, sesiuni foto neobișnuite — aqua și 3D.

Detalii...


Image Studio

Cadrele parcă ar fi preluate din filmele de la Hollywood — asemenea nivel, frumusețe și profesionalism.

Spectru complet de servicii video și foto, pentru orice eveniment. Pentru nuntă, scopul de bază este de a surprinde momentele frumoase, de a face cadre, pentru a relata toată istoria, de la început și până la sfârșit. Fotografierea, prelucrarea și montarea, clipuri video, fotografii simple și de album.

Fotografi-videografi: Alexandr Cornițchi, Andrei Pădure.
Experiență: 9 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Europa, Rusia.
Printre avantajele sale menționate: Calitatea înaltă a echipamentului și a produsului final. Îmbinarea optimă de preț și calitate. La ceremonii, fotografii sunt îmbrăcați elegant. Abordare serioasă a muncii. Dorința de a face mai mult decât se așteaptă.

Detalii...
L’Arossa

Cele mai frumoase mirese ne privesc pe pozele de la "L’Arossa".

Echipă de profesioniști, care depun suflet în munca pe care o efectuează, pentru a înfrumuseța viața tinerilor însurăței și a realiza și cele mai capricioase preferințe.

Experiență: 13 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Ucraina, România, Europa.
Printre avantajele sale menționate: Filmări cu drona. Balon zburător la preț extrem de redus — cadou tinerilor. Clipul Lovestory în dar tinerilor.

Detalii...
Levi Film Studio

Fotografiile emoționante, pline de căldură au adus popularitate acestui studio.

Servicii foto și video. Echipa studioului va depune efort maxim pentru a captura momentele pe care cuplul le trăiește în timpul celui mai important eveniment din viață. Profesioniști cu pregătire și experiență în domeniu.

Fotografi-videografi: Peotr Țurcanu, Denis Levițchi.
Experiență: 6 ani.
Printre avantajele sale menționează: Formare de profil obținută în cadrul Academiei de Arte de la Facultatea de Regie de film. Profesioniști în domeniu, specialiști care dau dovadă de responsabilitate maximă. Spectru larg de servicii. Surpriză pentru invitați în formă de fotografii editate chiar în timpul nunții.

Detalii...


Liss L Studio

Fotografiile lor atrag privirea oamenilor și se întipăresc pentru o perioadă lungă de timp.

Studio de efectuare a fotografiilor de nuntă. Fotografii de calitate înaltă și responsabilitate maximă în activitatea desfășurată.

Fotografi-videografi: Arcadie Sulac, Elena Baidaus.
Experiență: 12 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, România, Ucraina, Rusia, Italia, Franța.
Printre avantajele sale menționate: "Noi suntem plini de energie și trăim fiecare nuntă. Prioritatea noastră — emoțiile, sentimentele, oamenii, dar nu efectele speciale. Capacitatea de a simți — cel mai important talent al unui fotografi. Iar mireasa — cea mai importantă persoană la orice nuntă."


OneDay.md

Echipă tânără, energică, care se ocupă de fotografierea și filmarea nunților în Moldova și o fac cu plăcere. Lucru efectuat cu două camere de luat vederi concomitent și două aparate de fotografiat. Este posibilă efectuarea unui număr nelimitat de fotografii. Ajutor în planificarea traseului și economisirea timpului de deplasare. Sunt recomandate locuri interesante pentru desfășurarea ședințelor foto.

Experiență: 4 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova.
Printre avantaje sale menționează: Creativitate, timp scurt de producție. Transport personal inclus în preț. Cod vestimentar adecvat. Efort maxim pentru a face clientul fericit. Imprimarea fotografiilor chiar în timpul nunții (polaroid-style), filmare cu drona, filmări de pe macara specială, decorator de nunți.

Detalii...


Operator.md

Filmarea creativă a nunților, evitarea scenariilor banale. Fiecare cadru are o compoziție și colorit special. Fotografii de înaltă rezoluție și imagini de calitate indiferent de lumină. Fiecare cadru are linii de contur perfecte și un echilibru moale a culorii albe.

Fotograf-videograf: Vasile Gârlovan.
Experiență: 25 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Ucraina, Rusia, Europa.
Printre prioritățile sale menționează: Lipsa lentilelor ieftine, echipament profesional, abordare creativă. Stare de spirit pozitivă în orice moment.

Detalii...


Roman Rybaleov

Guru al fotografiei din Moldova, fondator al propriei școli de fotografi, cel care a crescut nu o singură generație de fotografi talentați. Roman a lucrat cu o mulțime de staruri și a realizat o sumedenie de proiecte-foto originale. Totodată, fotograful găsește timp și pentru nunți, fiecare dintre care devine o adevărată operă de artă.

Fotograf: Roman Rîbaleov.
Experiență: 14 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Europa, Ucraina, Rusia.
Printre avantajele sale menționează: "Mă strădui de fiecare dată să evidențiez în fotografii emoțiile. Nu frumusețea locurilor sau rochia, ci dragostea. Aceasta este sarcina principală. Efectele speciale nu sunt importante, are valoare doar dragostea pe care o simt tinerii căsătoriți."


Studio 7

De 10 ani studioul creează fotografii de nuntă frumoase și pline de viață.

Servicii profesionale în domeniul foto și video de nuntă. Compania încheie contract cu tinerii, le oferă un preț calculat individual, îi ajută la alegerea locului potrivit pentru sesiunea foto. Fotografiere cu două aparate de fotografiat și filmare cu două camere de luat vederi. Absolut toată nunta intră în obiectiv.

Experiență: 10 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Europa.
Printre avantajele sale menționează: Experiență vastă anume în domeniul fotografiei de nuntă. Utilizarea luminilor suplimentare, a echipamentului profesionist, a decorului personal pentru sesiunea-foto. Respectarea codului vestimentar, deținerea transportului personal. Termen redus de producere. Abordare individuală și creativă.

Detalii...


Vadim Rogalin

Fotograf de nunți Vadim Rogalin — o figură iconică în domeniu și un model pentru mulți fotografi tineri. Despre fotografiile sale este greu de vorbit, acestea trebuie văzute.

Fotograf: Vadim Rogalin.
Experiență: 10 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Ucraina, Italia.
Printre avantajele sale menționează: Lucrări profesioniste și naturale. Fără prelucrări dure a fotografiilor. Se pune accent pe emoții, pe lumină. Prelucrare atentă, naturalețe.


Valentin Jukov photography

Chiar cei care nu-l cunosc personal pe Valentin, își pot ușor da seama cât de agreabilă, deschisă și talentată este această persoană. Aceasta se simte în lucrările sale — care sunt mereu extrem de frumoase.

Fotograf profesionist. Este cunoscut prin abordarea individuală a fiecărui client. Efectuarea ședințelor foto în orice țară din lume în condiții reciproc avantajoase. Prelucrarea calitativă a fotografiilor și seriozitate în activitatea desfășurată. Materialele oferite clienților sunt frumos și modern ambalate. Echipament de iluminare suplimentar pentru efectuarea fotografiilor în încăpere. Contract privind acordarea serviciilor, care asigură calitate și executare a lucrărilor la timp. Transport personal.

Fotograf: Valentin Jukov.
Experiență: 8 ani.
Geografia ședințelor foto efectuate: Chișinău, Moldova, Europa, Turcia.
Printre avantajele sale menționează: Fotografia este și lucru, și stil, și sens al vieții. Abilitatea de a menține o relație caldă și prietenoasă cu toți clienții.

Detalii...


Pe portalul Svadiba.md este creat compartimentul "Servicii foto și video", unde tinerii pot găsi detalii referitoare la condițiile și prețurile propuse de studiouri și fotografi.Vizionari intr-o saptamina: 11
Vizionari de la data publicarii: 2256

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.