Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
23 iulie 2012

Rochia semnată «Oksana Mukha» – secretul stilului ireproşabil

La abordarea subiectului legat de «rochiile de mireasă prêt-a-porter» mulţi se gîndesc nu doar la o calitate ireproşabilă, ci şi la preţul exorbitant al unei ţinute «haute couture». Brandul de rochii de mireasă «Oksana Mukha» sparge cunoscutele stereotipuri, propunînd rochii fabuloase de autor la preţuri accesibile.

La finele anilor optzeci, ţinuta de nuntă de bună calitate şi croială originală era o adevărată raritate. În acele timpuri dificile pentru mirese, tînărul designer începător, Oksana Muhka, căuta fără succes o rochie pentru propria nuntă. Disperată fiind că nu mai găseşte o ţinută potrivită, domnişoara a decis să achiziţioneze un costum alb simplu. Şi poate nu am fi aflat niciodată de talentul polivalent al modelierului, dacă mirele nu i-ar fi recomandat Oksanei să-şi coase singură rochia de mireasă. Proaspătă absolventă a Academiei de Arte din Lvov, Oksana s-a apucat cu mult entuziasm de treabă şi timp de o singură noapte ţinuta fabuloasă era deja gata! Treptat, aceasta a început să coase rochii de mireasă în propiul apartament şi, cu timpul, a obţinut succese nu doar în Ucraina şi Rusia, ci şi în Europa. În prezent, brandul «Oksana Mukha» este reprezentat exclusiv în 19 ţări din întreaga lume, iar însăşi Oksana a devenit una din cele mai de renume designeri de rochii de nuntă din lume.

Rochiile semnate «Oksana Mukha» se disting prin rafinament şi surprind prin varietatea formelor şi ornamentelor. Elegante şi irepetabile, acestea sunt create manual din materiale europene scumpe şi de înaltă calitate (mătase naturală, organza, tafta), din cea mai fină dantelă franţuzească, pietre Swarovski veritabile şi compoziţii delicate din flori. Este remarcabil faptul că broderiile cu mărgele, drapajele sofisticate, fiecare petală de floare pe rochie – totul este creat manual de către meşteri, sub stricta îndrumare a designerului la fiecare etapă a procesului de creare. Croielile, culorile alese şi stilul ţinutelor de nuntă nu se repetă de la un sezon la altul. Oksana Mukha nu urmează moda, ci o crează, inspirîndu-se din principalele tendinţe şi conducîndu-se de preferinţele mireselor. În acest an, modelierul a prezentat trei colecţii uimitoare «Elegance», «Deluxe» şi «Prive». Multitudinea de rochii scurte va fi pe placul mireselor hotărîte, rochiile cu actualul «bob de mazăre» va surprinde pînă şi cele mai exigente fashioniste, iar ţinutele vaporoase legere vor cuceri iubitoarele stilului clasic. Stilul unic şi croiala excelentă a adus brandului multiple premii la expoziţii internaţionale şi apariţia în publicaţiile prestigioase de mariaj: «Сollezioni Haute Couture» (Italia), «Marions-Nous!» (coperta 2010, Franţa), «Sposa Book» şi altele.

Este important faptul că rochia pentru fiecare mireasă este unică în toate privinţele. Filosofia brandului spune că fiecare domnişoară este demnă de propria rochie, iar reînchirierea acestora este exclusă. Asemeni unei opere de artă, o rochie surprinzător de simplă şi elegantă din cel mai nou catalog se coase la comandă timp de o lună şi jumătate. În atelierul brandului se iau în considerare toate detaliile, dar şi sugestiile viitoarei mirese – probabilitatea de a vedea exact aceeaşi rochie purtată de o altă mireasă este redusă la zero. Doar imaginaţi-vă că la un singur detaliu sau un drapaj complex pot lucra simultan pînă la 30 de persoane! Acest lucru face din rochiile semnate «Oksana Mukha» adevărate capodopere. De asemenea, designerii iscusiţi crează accesorii pentru fiecare model de rochie. Voalul, boleroul, poşeta, pălăriile originale sunt create în funcţie de particularităţile rochiei şi gustul individual al miresei. Şi, ce este cel mai important, preţul unei rochii absolut noi, create special pentru dumneavoastră, şi a accesoriilor nu diferă de preţurile obişnuite afişate de serviciile de închiriere! Fiţi de acord, este plăcut uneori să vă amintiţi de ziua nunţii. În clipele de nostalgie puteţi îmbrăca din nou rochia preferată de mireasă pentru a vă simţi iarăşi prinţesă. Sau, şi mai bine, să prelungiţi clipele de plăcere şi să profitaţi de o sesiune foto în ziua imediat următoare sau să luaţi rochia cu dumneavoastră pentru o sesiune foto pe malul oceanului? Cu propria rochie puteţi face orice doriţi! Ba mai mult decît atît, cunoaşteţi exact soarta rochiei semnată «Oksana Mukha».

Creată special pentru Dumneavoastră, puteţi fi sigură că rochia nu a înfrumuseţat nunţile a zeci de oameni şi, că indubitabil, vă va aduce fericire. Doar Dumneavoastră!

Fii superbă în rochia semnată «Oksana Mukha»!
Vizionari de la data publicarii: 3319
Casa de modă "Oksana Mukha"

str. V. Pârcălab, 18/1
Telefon: 022 22-59-14, 0 601 7-55-55Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?