Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
23 iulie 2012

Rochia semnată «Oksana Mukha» – secretul stilului ireproşabil

La abordarea subiectului legat de «rochiile de mireasă prêt-a-porter» mulţi se gîndesc nu doar la o calitate ireproşabilă, ci şi la preţul exorbitant al unei ţinute «haute couture». Brandul de rochii de mireasă «Oksana Mukha» sparge cunoscutele stereotipuri, propunînd rochii fabuloase de autor la preţuri accesibile.

La finele anilor optzeci, ţinuta de nuntă de bună calitate şi croială originală era o adevărată raritate. În acele timpuri dificile pentru mirese, tînărul designer începător, Oksana Muhka, căuta fără succes o rochie pentru propria nuntă. Disperată fiind că nu mai găseşte o ţinută potrivită, domnişoara a decis să achiziţioneze un costum alb simplu. Şi poate nu am fi aflat niciodată de talentul polivalent al modelierului, dacă mirele nu i-ar fi recomandat Oksanei să-şi coase singură rochia de mireasă. Proaspătă absolventă a Academiei de Arte din Lvov, Oksana s-a apucat cu mult entuziasm de treabă şi timp de o singură noapte ţinuta fabuloasă era deja gata! Treptat, aceasta a început să coase rochii de mireasă în propiul apartament şi, cu timpul, a obţinut succese nu doar în Ucraina şi Rusia, ci şi în Europa. În prezent, brandul «Oksana Mukha» este reprezentat exclusiv în 19 ţări din întreaga lume, iar însăşi Oksana a devenit una din cele mai de renume designeri de rochii de nuntă din lume.

Rochiile semnate «Oksana Mukha» se disting prin rafinament şi surprind prin varietatea formelor şi ornamentelor. Elegante şi irepetabile, acestea sunt create manual din materiale europene scumpe şi de înaltă calitate (mătase naturală, organza, tafta), din cea mai fină dantelă franţuzească, pietre Swarovski veritabile şi compoziţii delicate din flori. Este remarcabil faptul că broderiile cu mărgele, drapajele sofisticate, fiecare petală de floare pe rochie – totul este creat manual de către meşteri, sub stricta îndrumare a designerului la fiecare etapă a procesului de creare. Croielile, culorile alese şi stilul ţinutelor de nuntă nu se repetă de la un sezon la altul. Oksana Mukha nu urmează moda, ci o crează, inspirîndu-se din principalele tendinţe şi conducîndu-se de preferinţele mireselor. În acest an, modelierul a prezentat trei colecţii uimitoare «Elegance», «Deluxe» şi «Prive». Multitudinea de rochii scurte va fi pe placul mireselor hotărîte, rochiile cu actualul «bob de mazăre» va surprinde pînă şi cele mai exigente fashioniste, iar ţinutele vaporoase legere vor cuceri iubitoarele stilului clasic. Stilul unic şi croiala excelentă a adus brandului multiple premii la expoziţii internaţionale şi apariţia în publicaţiile prestigioase de mariaj: «Сollezioni Haute Couture» (Italia), «Marions-Nous!» (coperta 2010, Franţa), «Sposa Book» şi altele.

Este important faptul că rochia pentru fiecare mireasă este unică în toate privinţele. Filosofia brandului spune că fiecare domnişoară este demnă de propria rochie, iar reînchirierea acestora este exclusă. Asemeni unei opere de artă, o rochie surprinzător de simplă şi elegantă din cel mai nou catalog se coase la comandă timp de o lună şi jumătate. În atelierul brandului se iau în considerare toate detaliile, dar şi sugestiile viitoarei mirese – probabilitatea de a vedea exact aceeaşi rochie purtată de o altă mireasă este redusă la zero. Doar imaginaţi-vă că la un singur detaliu sau un drapaj complex pot lucra simultan pînă la 30 de persoane! Acest lucru face din rochiile semnate «Oksana Mukha» adevărate capodopere. De asemenea, designerii iscusiţi crează accesorii pentru fiecare model de rochie. Voalul, boleroul, poşeta, pălăriile originale sunt create în funcţie de particularităţile rochiei şi gustul individual al miresei. Şi, ce este cel mai important, preţul unei rochii absolut noi, create special pentru dumneavoastră, şi a accesoriilor nu diferă de preţurile obişnuite afişate de serviciile de închiriere! Fiţi de acord, este plăcut uneori să vă amintiţi de ziua nunţii. În clipele de nostalgie puteţi îmbrăca din nou rochia preferată de mireasă pentru a vă simţi iarăşi prinţesă. Sau, şi mai bine, să prelungiţi clipele de plăcere şi să profitaţi de o sesiune foto în ziua imediat următoare sau să luaţi rochia cu dumneavoastră pentru o sesiune foto pe malul oceanului? Cu propria rochie puteţi face orice doriţi! Ba mai mult decît atît, cunoaşteţi exact soarta rochiei semnată «Oksana Mukha».

Creată special pentru Dumneavoastră, puteţi fi sigură că rochia nu a înfrumuseţat nunţile a zeci de oameni şi, că indubitabil, vă va aduce fericire. Doar Dumneavoastră!

Fii superbă în rochia semnată «Oksana Mukha»!
Vizionari de la data publicarii: 3358
Salon de mariaj "Oksana Mukha"

str. V. Pârcălab, 18/1
Telefon: 022 22-59-14, 0 601 7-55-55Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.