Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 mai 2017

Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Așa cum se întâmplă de obicei, sezonul cald a venit pe neașteptate. Încă ieri purtam geci și cizme, iar astăzi deja e timpul tricourilor, pantalonilor scurți și a pantofilor încălțați pe picior gol. Apare întrebarea: cum să ne bronzăm? Dezirabil — momentan, fără a irosi mult timp pentru efectuarea procedurii. Ei bine, acest lucru este absolut posibil cu Glam-Studio "Kleopatra"!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Este suficientă o singură procedură, nuanța dorită fiind obținută timp de șase ore. Consultanții studioului vor alege corect produsele cosmetice necesare, ținând cont de tipul pielii clientului.

Pentru a obține un efect impecabil în urma procedurii efectuate, trebuie să vă pregătiți de aceasta. Astfel, cu 10-12 ore până la procedura propriu-zisă, trebuie să faceți un duș și să efectuați peeling complet al corpului. Dacă nu faceți acest lucru, anumite porțiuni ale pielii se vor spăla împreună cu loțiunea aplicată, lăsând pe acele locuri pete albe.

Dacă aveți nevoie de epilare, se recomandă să o efectuați cu 1-2 zile până la procedura de aplicare a bronzului instantaneu. Aceasta pentru că efectuând procedura imediat după epilare, loțiunea se absoarbe în piele mai dificil, astfel pe locul epilării ar putea rămâne o bandă albă. Totodată, este important pe piele să nu rămână creme, loțiuni, parfum și deodorante. Bronzul pur și simplu nu se va absorbi.

Este necesar să respectați câteva recomandări și după aplicarea bronzului, inclusiv să nu vă spălați pe mâini și pe față:

  • Se recomandă insistent să nu faceți duș sau baie mai degrabă de 8 ore după efectuarea procedurii;
  • Amânați și vizita la sala de sport, alergatul sau alte activități similare care provoacă transpirație;
  • Peste 8 ore după efectuarea procedurii, puteți face duș, însă fără gel, săpun și burete.

Miresele sunt o categorie specială de cliente la studio "Kleopatra". Și nu doar pentru că ele trebuie să arate perfect în cea mai specială zi din viață. Se recomandă ca viitoarele tinere soții să efectueze cu 2-3 săptămâni până la nuntă o procedură de probă, care pentru mirese este gratuită. Iar cu 1-2 zile până la nuntă – cea de bază, cu respectarea tuturor regulelor menționate mai sus. Este extrem de important să fie respectate recomandărilor specialiștilor din cadrul studioului, consultanții de aici cunosc cum acționează preparatul în diverse condiții.

Bronzul instantaneu nu va lăsa urme pe rochia de mireasă și în niciun fel nu împiedică aplicarea machiajului!

Bronzul instantaneu face parte din șirul procedurilor de frumusețe necesare anume datorită caracterului său universal și sigur. Pentru aplicarea acestuia nu există limite privind vârsta, procedura este sigură chiar și pentru bebeluși!

Efectul se menține 10-14 zile, în funcție de modul în care se produce exfolierea pielii clientului. Însă durata bronzului poate fi prelungită, pentru aceasta se utilizează creme speciale.

Dacă aveți nevoie să vă pregătiți rapid și efectiv pielea pentru sezonul de vacanță, nuntă sau orice alt eveniment, bronzul instantaneu efectuat la Glam-Studio "Kleopatra" reprezintă alegerea perfecta. Consultanții profesioniști, cu experiență vastă în domeniu, vă vor ajuta să alegeți atât nuanța potrivită, cât și produsele necesare pentru îngrijirea pielii, vă vor pregăti pentru procedura propriu-zisă și vă vor oferi răspuns la toate întrebările existente. Vă așteptăm la studioul nostru!
Vizionari de la data publicarii: 468
Glam-studio de bronzare instant "Kleopatra"

str. Albișoara, 4, CC "Atrium", but. 2073, 2 et. / str. Moscova, 16/1
Telefon: 022 43-34-43, 0 601 0-67-60; 0 795 0-60-60Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.