Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
23 martie 2015

Bronz ca la vedetele din Hollywood în 15 minute? Este real!

Dacă pe vremuri pielea palidă era un semn al nobleții și elitismului, atunci actualmente, datorită măreței Cocco Chanel, simbolul sănătății și al succesului este sărutul soarelui — tenul bronzat.

Începând cu anii 20 ai secolului trecut, industria bronzului a suferit o adevărată explozie, încât astăzi toți visează să obțină un bronz neted, de "Hollywood": de la fetele Bond, pâna la persoanele de afaceri din lista "Forbes" și de la femeile casnice obișnuite, până la primele doamne ale unui stat. Și, apropo, am uitat de miresele îmbrăcate în rochii decoltate: iată cine are nevoie de o nuanță perfectă a bronzului! În prezent, în secolul XXI, nu există dilema "să te bronzezi sau nu". Există o altă problemă: cum poți obține un bronz rapid și frumos.

Din păcate, nu tuturor le este recomandat să se expună razelor solare. Aceasta în egală măsură este valabil și cât privește solariul: este cunoscut faptul că procedurile în solariu presupun și anumite contraindicații. Iar dorința de vă lăuda cu un ten asemeni ciocolatei apare nu doar odată cu apropierea primăverii! Mai mult decât atât, potrivit unor studii sociologice, persoanele bronzate subconștient sunt percepute de lumea din jur ca fiind mai atrăgătoare și mai de succes.

Cum procedăm? Există o soluție în acest sens! Este vorba de bronzul momentan — o procedură relativ nouă, dar care deja s-a răspândit pe larg, pe care și-o pot permite absolut toți. Pentru mai multe informații, am mers la Glam Studio "Kleopatra" și am aflat răspunsuri complete la toate întrebările referitoare la acest subiect.

 • Cu adevărat în studio te poți bronza momentan? Sincer vorbind, e greu de crezut.
 • Nu doar să te bronzezi, ci și să obții un aspect proaspăt, odihnit! Doar 15-20 de minute, și nimeni nu se va putea îndoi de faptul că tocmai v-ați întors dintr-o vacanță pe insule. Bronzul momentan are diverse denumiri: bronz de Hallywood sau de California, bronzare-DHA, bronz fără soare, aerobronz, bronz alternativ... Toate au semnificație identică: bronz pe bază de trestie de zahăr, la baza căruia stă — interacțiunea dintre un extract din trestia de zahăr și celulele pielii noastre.
 • Pentru cine este predestinat un asemenea tip de bronz?
 • Pentru toți absolut! Doar este o metodă minunată, universală nu doar de a vă pregăti pentru o ceremonie importantă — nuntă, botez, zi de naștere — dar și pentru odihna pe malul mării sau pe coasta oceanului. Bronzul momentan este una dintre procedurile de frumusețe necesare anume datorită siguranței și universalității. Vedeți și singuri: pentru această procedură nu există o limită de vârstă, este inofensivă și pentru bebeluși! Printre clienții permanenți ai studioului nostru sunt mulți copii — este vorba atât despre modele tinere, cât și despre mici dansatori. În cazul bronzului momentan este valabil doar criteriul estetic. Fani ai bronzării momentane sunt și mulți bărbați: interpreți, sportivi (inclusiv culturiști), oameni de afaceri
 • Prin ce se deosebește bronzul momentan de autobronz?
 • Diferența constă în compoziția produsului cosmetic și tehnica aplicării acesteia. Și, bineînțeles, în rezultatul obținut. Doar, dacă dați peste un autobronzant neprofesionist, vă puteți da seama ce consecințe poate avea acesta. Însă, chiar dacă produsul cosmetic este de o calitate bună, este aproape imposibil să-l aplici perfect pe tot corpul. În cadrul studioului nostru, bronzul momentan este aplicat la fel ca un spry, fiind folosite doar produse certificate și de cea mai înaltă calitate. Bronzul momentan este efectuat doar de specialiști cu experiență în domeniu, fiind utilizate exclusiv utilaje profesioniste. În acest fel, noi putem garanta calitatea, un rezultat impecabil și doar nuanțe a unui bronz natural. În loc să pierdeți timpul pentru aplicarea pe corp a unor creme și loțiuni, care lasă dugi și nu se potrivesc întotdeauna tenului dvs., obțineți un bronz neted, fără defecte, care se potrivește în mod ideal fototipului pielii dumneavoastre.
 • Există contraindicații?
 • Nu — toate produsele cosmetice pe care le utilizăm noi sunt certificate. Iar, însăși tehnologia — de folosire a extractelor din trestia de zahăr — la fel este hipoalergenică. Chiar și femeile însărcinate pot aplica bronzul momentan.
 • Probabil, aceste avantaje reprezintă argumentul fundamental atunci când alegem între solariu și bronzarea momentană.
 • Și acestea, dar și multe altele. De câte ședințe la solariu este nevoie pentru a obține intensitatea dorită a bronzului? În mediu, de 10-15. Bronzul momentan oferă rezultate în doar 15-20 de minute, și pentru aceasta este suficientă o singură ședință. În același timp, tonalitatea dorită a pielii este obținută în șase ore; organismul nu este supus stresului legat acțiunea razelor ultraviolete, sunt excluse arsurile, înroșirea pielii. Ne mai vorbind de faptul că nu tuturor li se permite să se bronzeze sub razele ultraviolete, iar loțiunea utilizată pentru bronzarea momentană este inofensivă și acționează benefic asupra pielii. Hidratează pielea, îi oferă un aspect sănătos. Și, un factor nu mai puțin important — economia. Nu este greu să calculezi care procedură este mai scumpă și cu cât. Este important și pentru cei care se pregătesc de o ceremonie mare, care implică mai multe cheltuieli.
 • Să discutăm mai amănunțit despre alegerea nuanței bronzului care să se potrivească cu fototipul pielii.
 • Un moment important pe care ar trebui să-l rețină toți cei care doresc să se bronzeze frumos: anume tipul pielii dictează culoarea bronzului și nu viciversa! Dacă doriți să vă bronzați la fel ca Naomi, atunci fototipul pielii dvs. trebuie să fie la fel ca al ei. Consultanții noștri aleg foarte atent produsul cosmetic necesar, ținând cont de tipului pielii clientului, de alte particularități. Și, rezultatul obținut este încântător — cu condiția că recomandările consultanților vor fi luate în considerație și vor fi urmate cu strictețe toate etapele ce precedă procedura propriu-zisă. În deosebi, acest lucru este valabil pentru mirese, pentru care este important să arate impecabil în cea mai importantă zi din viața lor.
 • Ce presupune această pregătire pentru efectuarea procedurii?
 • Pregătirea pentru procedura de efectuare a bronzului momentan este necesară, deoarece aplicarea loțiunii pe corp este influențată de câțiva factori. În primul rând, exfolierea pielii. Din acest motiv, cu 10-12 ore până la efectuarea procedurii, trebuie să faceți un duș și un peeling a întregului corp. Dacă nu faceți acest lucru, particulele de piele se vor spăla împreună cu loțiunea, lăsând în locul său niște pete de culoare deschisă.

Cu 1-2 zile pâna la efectuarea bronzului momentan, trebuie să vă epilați: în practică, s-a observat că imediat după epilare, loțiunea se absoarbe mai rău în piele. Dacă ați efectuat epilarea, neapărat anunțați consultantul despre aceasta. Dacă nu veți respecta acești termeni, în locurile epilate poate rămâne o fâșie de culoare deschisă.

Este important ca pielea să fie curată: nu este atât vorba în igienă — aceasta este de toți respectată — cât de faptul ca pe piele să nu rămână creme, loțiuni, uleiuri (de exemplu, după masaj) sau chiar parfumuri și deodorante. Bronzul pur și simplu nu se va absorbi.

 • Ce îmbrăcăm în timpul procedurii? Există anumite cerințe?
 • Bineînțeles, cel mai bine să îmbrăcați haine largi, de culori închise. Îmbrăcămintea de colori deschise s-ar putea murdări, doar loțiunea nu se absoarbe imediat în totalitate. Nu trebuie să vă îngrijorați pentru aspectul exterior al hainelor, urmele lăsate de preparat se spală ușor. Dacă clientul va veni la procedură îmbrăcat în haine mulate pe corp, ar putea descoperi acasă urme ale îmbrăcămintei pe piele, dar și acestea vor dispărea după prima baie. Acest lucru a fost verificat în timp, dar cel mai bine să fie evitate asemenea situații. În consecință, bronzul momentan nu lasă urme pe îmbrăcăminte.
 • Respectiv, este necesar să fie respectate anumite momente și după procedură?
 • Da, sunt câteva. În primul rând, să nu faceți duș sau baie mai degrabă, decât după 8 ore după procedură — inclusiv să nu udați mâinile și fața. Nu se recomandă nici să transpirați — adică, vizitarea sălilor de sport, alergările sau alte activități similare trebuie amânate cel puțin pentru 24 de ore. Peste 8 ore de la efectuarea procedurii, puteți face duș, dar fără a utiliza geluri, săpun și alte soluții, ba chiar nici buretele. Pur și simplu, un duș cald — și să nu vă îngrijoreze faptul că apa va spăla excesele de loțiune, pentru că pielea absorbe peste 85% din produsul aplicat. Bronzul va rămâne cu dumneavoastră! Și se va observa în totalitate, peste 24 de ore de la efectuarea procedurii.
 • Miresele, probabil, sunt cele mai emoționate cliente. Doar ele au nevoie să arate impecabil. Cum trebuie să se pregătească de această procedură?
 • Miresele ar trebui să efectueze o procedură de probă, care, pentru această categorie de cliente, este gratuită. Cel mai bine, procedura de probă să fie efectuată cu două-trei săptămâni înainte de ceremonie. Iar procedura propriu-zisă — cu 1-2 zile înainte de nuntă, cu respectarea tuturor indicațiilor. Este foarte important să respecte toate recomandările oferite de consultanți — ei sunt profesioniști cu vastă experiență, cunosc tot despre particularitățile pielii noastre, cum sse manifestă preparatul în anumite situații. Dacă doriți în cea mai importantă zi din viață, să arătați asemenei unei vedete din Hollywood, atunci ascultați sfaturile consultanților, îndepliniți pas cu pas toate recomandările acestora. Rezultatul perfect nu se va lăsa așteptat! Și încă un moment, stimate mirese: bronzul momentan nu va lăsa pete pe rochia dvs. se mireasă și nici într-un fel nu va împiedica aplicarea machiajului de nuntă.
 • Cât timp se menține bronzul momentan?
 • De la 10 până la 14 zile, depinde de procesul de exfoliere a stratului de pe suprafața pielii. Acest proces se desfășoară lent, la fel de lent dispare și bronzul. Însă durata acțiunii loțiunii ar putea fi prelungită. Pentru aceasta sunt folosite creme speciale. Bronzul momentan trece mai repede dacă mergeți periodic la bazin (mai ales cu apă clorurată), saună, SPA, faceți băi îndelungate. Scraburile și eforturile fizice — la fel sunt "dușmani" ai acestui tip de bronz. Precum și soluțiile ce conțin alcool, inclusiv loțiunile și parfumurile (acestea trebuie aplicate pe păr, îmbrăcăminte, și nici într-un caz pe piele), pasta de dinți — dacă aceasta nimerește pe piele, mai ales în primele zile după efectuarea procedurii, lasă pete de culoare deschisă.

Utilizarea săpunului și a altor produse alcaline de igienă, cu un conținut ridicat de pH usucă pielea, de aceea bronzul trece repede și neuniform. Bronzul dumneavoastră se va menține mai mult timp, dacă veți avea grijă de hidratarea regulată și suficientă a pielii.

 • După efectuarea acestei proceduri, putem merge la plajă?
 • Bineînțeles, dacă sunt respectate toate recomandările menționate mai sus. Bronzul momentan — o soluție perfectă pentru pregătirea de sezonul de plajă și luna de miere!
 • La Glam Studio "Kleopatra" există sistem de reduceri, bonusuri?
 • Acordăm atenție deosebită unor asemenea categorii de cliente, precum sunt miresele, prietenele miresei. De aceea, dăruim mireselor gratuit procedura de probă de aplicare a bronzului momentan pe față și zona decolteului, iar la efectuarea procedurii pe întreg corpul înaintea ceremoniei, le acordăm o reducere de 50 de lei. Dacă prietena miresei vine împreună cu aceasta, îi oferim aceeași reducere. În afară de aceasta, suntem deschiși să colaborăm cu agențiile de nunți și organizatorii particulari de nunți, oferindu-le o gamă vastă de reduceri.

O ofertă minunată ar fi și certificatul cadou la utilizarea serviciilor noastre.

Pe lângă aceasta, permanent avem reduceri tematice: cu prilejul anumitor sărbători sau, pur și simplu, în cadrul unor promoții. Mai detaliat despre acestea, puteți afla accesând site-ul nostru www.kleopatra.md și paginile noastre de pe rețelele de socializare Facebook și ВКонтакте.Vizionari intr-o saptamina: 5
Vizionari de la data publicarii: 532
Glam-studio de bronzare instant "Kleopatra"

str. Albișoara, 4, CC "Atrium", but. 2073, 2 et. / str. Moscova, 16/1
Telefon: 022 43-34-43, 0 601 0-67-60; 0 795 0-60-60Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.