Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
6 februarie 2015

Ziua Îndrăgostiţilor într-o atmosferă romantică la "Hotel & Restaurant Platinum"

Hotel & Restaurant "Platinum" vă invită să trăiţi momente de feerie şi romantism de Valentine’s Day. Este una dintre soluţiile propuse de 14 februarie pentru un cadou original oferit perechii Dvs.

Oferta de preţ:

Oferta "O Seară Romantică" — 99 euro

 • Cazare în cameră Double Lux cu decor de sărbătoare 14-15.02.15.
 • O cină romantică la lumina lumânărilor acompaniată de muzică live.
 • Mic dejun Cupidon.

Oferta "Un Sejur Romantic" — 199 euro

 • Cazare două nopţi în cameră Double Lux cu decor de sărbătoare 14-16.02.15.
 • O cină romantică la lumina lumânărilor acompaniată de muzică live.
 • Mic dejun Cupidon.
 • Fructe în camera.

Love Time Menu:

Prelude! Cherry cu mozzarella stropit cu sos pesto, Bruschete de casa cu sos lemon butter, Rulouri cu somon fume, Salată verde cu carpaccio de vițel sau Salată Cezar cu pui.

Light Flirt:

 • Costiţă la grătar cu legume sote sau Deliciu de somon cu calamari si creveți in sos Blue Chesse cu legume sote. Passion Play!
 • Panna cotta din creamă fină de frișcă cu fructe de padure Grand Finale!
 • Cocktail incitant "Sex on the Beach".

Meniu carne — 305.00 lei, Meniu pește — 375.00 lei

CADOU! Cei ce doresc sa organizeze nunta la Restaurantul Platinum vor primi de 14 februarie un vaucer de -10% reducere!

Petreceţi ziua Sfîntului Valentin împreună cu noi într-un cadru idilic şi unic!

Pentru informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi la telefonul 060 400-800 sau la adresa: platinum.jnd@gmail.com
Vizionari de la data publicarii: 27
Restaurant "Platinum"

str. Mircea cel Bătrân, 24/5
Telefon: 022 62-32-32, 060 400-800Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?