Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
19 noiembrie 2015

Sărbătorește în 2016 nunta ta extraordinară la restaurantul "Nord"

Dorești ca nunta ta să o țină minte toți oaspeții tăi? Dorești ca totul să fie perfect? "Nord" Restaurant, situat în orașul Rîșcani, este localul care îți va îndeplini dorințele și visurile tale! În anul 2016 echipa noastră vă pune la dispoziție meniuri individuale, sală formidabil oformată, deservire la cel mai înalt nivel, gustări unice de la cei mai iscusiți bucătari și, cel mai important veselie la maxim!

Sala festivă a restaurantului este amenajată într-un stil modern, cu nuanțe catifelate, este o încăpere largă – ideală pentru dansuri și distracții până în zori. Sala de manifestări regale a restaurantului "Nord" garantează o organizare perfectă a evenimentului, întâmpinarea, salutarea oaspeților, sala gata pentru sărbătoare, totul necesar pentru tradițiile naționale. Bucătăria profesională vă promite gustări magnifice care vor face evenimentu tău unul dintre cele mai superbe din viață. Aroma bucatelor noastre te vor captiva adânc.

Beneficiați de BONUSURI din partea la "Nord" Restaurant:

 • Pentru un meniu de la 500 lei primiți câte un desert CADOU!
 • La nunți cu numărul de la 130 de persoane și meniul de la 550 lei — în caliatate de CADOU șou din balonașe din sapun sau crini artificiali cu aer!
 • Pentru nunți cu numărul de la 130 de persoane și meniul de la 600 lei — decor magnific a sălii cu flori vii CADOU!
 • La nunți, care vor avea loc miercuri sau joi ve-ți primi CADOU — dansatori profesioniști cu un program deosebit!

Avantajele restaurantului:

 • Meniuri individuale de nunta de la 450 lei / persoană;
 • Capacitate sălii de până la 200 de persoane;
 • Loc de parcare;
 • Închirierea sălii GRATIS;
 • Panoul cu schema amplasării a oaspeților în sală;
 • Numerotarea meselor conform schemei;
 • Amenajarea sălii (decor);
 • Soundlights, aparatul care face fum, confetti din hârtie pentru primul dans al mirilor;
 • Bol din sticlă;
 • Prezentarea chelnerilor a gustărilor speciale cu foc.

"Nord" Restaurant — sala de manifestări regale!

Vino și prinde șansa de a sărbători o nuntă ideală.

Pentru mai multe detalii apelați la numărul 060 905-905.
Vizionari de la data publicarii: 43
Restaurantul "Nord"

Or. Rîșcani, str. Independenții, 40
Telefon: 060 905-905, 060 433-433Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.