Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
19 noiembrie 2015

Sărbătorește în 2016 nunta ta extraordinară la restaurantul "Nord"

Dorești ca nunta ta să o țină minte toți oaspeții tăi? Dorești ca totul să fie perfect? "Nord" Restaurant, situat în orașul Rîșcani, este localul care îți va îndeplini dorințele și visurile tale! În anul 2016 echipa noastră vă pune la dispoziție meniuri individuale, sală formidabil oformată, deservire la cel mai înalt nivel, gustări unice de la cei mai iscusiți bucătari și, cel mai important veselie la maxim!

Sala festivă a restaurantului este amenajată într-un stil modern, cu nuanțe catifelate, este o încăpere largă – ideală pentru dansuri și distracții până în zori. Sala de manifestări regale a restaurantului "Nord" garantează o organizare perfectă a evenimentului, întâmpinarea, salutarea oaspeților, sala gata pentru sărbătoare, totul necesar pentru tradițiile naționale. Bucătăria profesională vă promite gustări magnifice care vor face evenimentu tău unul dintre cele mai superbe din viață. Aroma bucatelor noastre te vor captiva adânc.

Beneficiați de BONUSURI din partea la "Nord" Restaurant:

 • Pentru un meniu de la 500 lei primiți câte un desert CADOU!
 • La nunți cu numărul de la 130 de persoane și meniul de la 550 lei — în caliatate de CADOU șou din balonașe din sapun sau crini artificiali cu aer!
 • Pentru nunți cu numărul de la 130 de persoane și meniul de la 600 lei — decor magnific a sălii cu flori vii CADOU!
 • La nunți, care vor avea loc miercuri sau joi ve-ți primi CADOU — dansatori profesioniști cu un program deosebit!

Avantajele restaurantului:

 • Meniuri individuale de nunta de la 450 lei / persoană;
 • Capacitate sălii de până la 200 de persoane;
 • Loc de parcare;
 • Închirierea sălii GRATIS;
 • Panoul cu schema amplasării a oaspeților în sală;
 • Numerotarea meselor conform schemei;
 • Amenajarea sălii (decor);
 • Soundlights, aparatul care face fum, confetti din hârtie pentru primul dans al mirilor;
 • Bol din sticlă;
 • Prezentarea chelnerilor a gustărilor speciale cu foc.

"Nord" Restaurant — sala de manifestări regale!

Vino și prinde șansa de a sărbători o nuntă ideală.

Pentru mai multe detalii apelați la numărul 060 905-905.
Vizionari de la data publicarii: 39
Restaurantul "Nord"

Or. Rîșcani, str. Independenții, 40
Telefon: 060 905-905, 060 433-433Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?