Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
23 martie 2015

Prezentarea Bucatelor Noi la restaurantul "Kiss New"

Îmbinarea unui infinit de detalii într-o singură imagine a unei sărbători de neuitat — o misiune deloc ușoară a fiecărei săli de banchet. De profesionalismul angajaților depinde cea mai importantă zi din viața oricărei persoane. În Sala de Festivități „KissNew” toți cunosc pînă la cel mai mic amănunt procesul de organizare al unei ceremonii — nu din auzite, ci din multă muncă și dorință maximă, astfel la început de primăvară au fost invitați clienții pentru a împărtăși bucuria prezentării noilor bucate.

Denumirea Sălii — "KissNew" reflectă foarte clar pasiunea conducătorilor pentru toate inovațiile posibile. Aceasta e asemenea unui sărut nou — ca un compliment pentru modificările făcute în beneficiul perfecționării permanente. Prezentarea noilor bucate – o activitate destul de rară în restaurantele din Chișinău. E necesar de străduit foarte mult în organizarea unui asemenea banchet, doar oaspeților le este prezentată spre examinare o listă de bucate, fiecare din ele necesitînd a fi pregătită ideal.

Pe masă au fost 15 feluri de bucate noi — 11 feluri reci și 4 feluri calde. Sosuri picante, carniță de pui, vită, porc, steak de pește, salate și sufleuri. Nimănui nu i-a reușit să plece flămînd, nici chiar fotografilor sau jurnaliștilor.

A fi receptiv la dorințele clientului — principalul credo al angajaților acestei săli. În fața oaspeților a fost pusă o sarcină deloc ușoară — aprecierea calității gustului și aspectului exterior al bucatelor, iar după aceasta să-și exprime părerile.

Fiecare fel de bucate a fost pregătit din 3 sau mai multe ingrediente. Împreună acestea formează nuanțele unicale ale gustului. Cele mai scumpe ingrediente sunt peștele roșu și carnea proaspătă. Cele mai greu accesibile — cele, care sunt furnizate din străinătate.

Iulia Volc — administratorul „KissNew” și-a împărtășit impresiile de după prezentare:

"Astăzi am avut parte de o zi plină de trăiri intense, cu multe emoții — prima noastră prezentare. Sortimentul de bucate îl completăm permanent — acesta este unicul mod de a rămîne "în trend". Pentru noi a fost esențial nu doar să servim oaspeții, dar și să primim de la ei recomandări valoroase, făcînd un schimb de noi idei.

În muncă noastră cel mai greu este să dirijăm un organism viu sub denumirea "Sală de festivități". Fiecare angajat este mereu pe fir, gata să acționeze din orice colț al încăperii. Noi creștem permanent în sens profesional. Nu de mult, am modificat interiorul sălii, am aranjat zona "Candy-bar". Reușitele patiseriei oaspeții le vor încerca acasă, aceasta fiind surpriza noastră în semn de mulțumire pentru încrederea de care au dat dovadă.

Bucătarul-șef în fiecare lună inventează ceva nou. Sarcina lui este să creeze o capodoperă, iar sarcina noastră — asigurarea cu condiții bune de muncă și ingrediente necesare.

Se întîmplă, uneori, să fie greu de găsit unele produse, dar noi ne descurcăm. De exemplu, astăzi am avut nevoie de o cantitate mare de pere suculente, toate avînd aceeași mărime. Pe lîngă asta am avut sarcina de a găsi niște pomușoare foarte rare și busuioc verde, care pe neașteptate s-a terminat în toate magazinele. Dar asta nu i-a împiedicat pe oaspeții noștri să se delecteze din niște sosuri foarte delicioase. În meniul nostru, de bază sunt mereu produsele de sezon. Considerăm, că nu este nimic mai bun decît ceea ce ne oferă natura.

Sunt foarte des întrebată despre formarea bugetului pentru festivitate. Aici este foarte important de a-l auzi pe client: noi întotdeauna discutăm suma reieșind din care a fost format meniul. Bucatele noi nu vor costa mai mult decît cele servite anterior. Niciodată nu punem clientul într-o situație neconfortabilă prin mărirea sumei o dată cu apropierea datei ceremoniei."

O data cu venirea primăverii sosește și timpul nunților. Ca sărbătoarea să fie memorizată doar cu emoții pozitive, aceasta trebuie planificată migălos. Sala de festivități „KissNew” e locul, unde Veti fi întimpinați ca acasă — călduros, regește — rafinat și moldovenește — vesel.

P.S. Un "Mulțumim" aparte dorim să aducem muzicianului Mihail Grossu, care a completat atmosfera prezentării cu sunetele feerice ale acordeonului.
Vizionari de la data publicarii: 80

Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели! Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели!

Глядя на эти фото, сложно поверить, что это - торты, творение рук человеческих и, что это можно есть. Кондитерские изделия больше похожи на драгоценные камни! Автор шедевров — молодая девушка, 26-летняя россиянка Ксения Пенкина.

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!