Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
23 martie 2015

Prezentarea Bucatelor Noi la restaurantul "Kiss New"

Îmbinarea unui infinit de detalii într-o singură imagine a unei sărbători de neuitat — o misiune deloc ușoară a fiecărei săli de banchet. De profesionalismul angajaților depinde cea mai importantă zi din viața oricărei persoane. În Sala de Festivități „KissNew” toți cunosc pînă la cel mai mic amănunt procesul de organizare al unei ceremonii — nu din auzite, ci din multă muncă și dorință maximă, astfel la început de primăvară au fost invitați clienții pentru a împărtăși bucuria prezentării noilor bucate.

Denumirea Sălii — "KissNew" reflectă foarte clar pasiunea conducătorilor pentru toate inovațiile posibile. Aceasta e asemenea unui sărut nou — ca un compliment pentru modificările făcute în beneficiul perfecționării permanente. Prezentarea noilor bucate – o activitate destul de rară în restaurantele din Chișinău. E necesar de străduit foarte mult în organizarea unui asemenea banchet, doar oaspeților le este prezentată spre examinare o listă de bucate, fiecare din ele necesitînd a fi pregătită ideal.

Pe masă au fost 15 feluri de bucate noi — 11 feluri reci și 4 feluri calde. Sosuri picante, carniță de pui, vită, porc, steak de pește, salate și sufleuri. Nimănui nu i-a reușit să plece flămînd, nici chiar fotografilor sau jurnaliștilor.

A fi receptiv la dorințele clientului — principalul credo al angajaților acestei săli. În fața oaspeților a fost pusă o sarcină deloc ușoară — aprecierea calității gustului și aspectului exterior al bucatelor, iar după aceasta să-și exprime părerile.

Fiecare fel de bucate a fost pregătit din 3 sau mai multe ingrediente. Împreună acestea formează nuanțele unicale ale gustului. Cele mai scumpe ingrediente sunt peștele roșu și carnea proaspătă. Cele mai greu accesibile — cele, care sunt furnizate din străinătate.

Iulia Volc — administratorul „KissNew” și-a împărtășit impresiile de după prezentare:

"Astăzi am avut parte de o zi plină de trăiri intense, cu multe emoții — prima noastră prezentare. Sortimentul de bucate îl completăm permanent — acesta este unicul mod de a rămîne "în trend". Pentru noi a fost esențial nu doar să servim oaspeții, dar și să primim de la ei recomandări valoroase, făcînd un schimb de noi idei.

În muncă noastră cel mai greu este să dirijăm un organism viu sub denumirea "Sală de festivități". Fiecare angajat este mereu pe fir, gata să acționeze din orice colț al încăperii. Noi creștem permanent în sens profesional. Nu de mult, am modificat interiorul sălii, am aranjat zona "Candy-bar". Reușitele patiseriei oaspeții le vor încerca acasă, aceasta fiind surpriza noastră în semn de mulțumire pentru încrederea de care au dat dovadă.

Bucătarul-șef în fiecare lună inventează ceva nou. Sarcina lui este să creeze o capodoperă, iar sarcina noastră — asigurarea cu condiții bune de muncă și ingrediente necesare.

Se întîmplă, uneori, să fie greu de găsit unele produse, dar noi ne descurcăm. De exemplu, astăzi am avut nevoie de o cantitate mare de pere suculente, toate avînd aceeași mărime. Pe lîngă asta am avut sarcina de a găsi niște pomușoare foarte rare și busuioc verde, care pe neașteptate s-a terminat în toate magazinele. Dar asta nu i-a împiedicat pe oaspeții noștri să se delecteze din niște sosuri foarte delicioase. În meniul nostru, de bază sunt mereu produsele de sezon. Considerăm, că nu este nimic mai bun decît ceea ce ne oferă natura.

Sunt foarte des întrebată despre formarea bugetului pentru festivitate. Aici este foarte important de a-l auzi pe client: noi întotdeauna discutăm suma reieșind din care a fost format meniul. Bucatele noi nu vor costa mai mult decît cele servite anterior. Niciodată nu punem clientul într-o situație neconfortabilă prin mărirea sumei o dată cu apropierea datei ceremoniei."

O data cu venirea primăverii sosește și timpul nunților. Ca sărbătoarea să fie memorizată doar cu emoții pozitive, aceasta trebuie planificată migălos. Sala de festivități „KissNew” e locul, unde Veti fi întimpinați ca acasă — călduros, regește — rafinat și moldovenește — vesel.

P.S. Un "Mulțumim" aparte dorim să aducem muzicianului Mihail Grossu, care a completat atmosfera prezentării cu sunetele feerice ale acordeonului.
Vizionari de la data publicarii: 99

Merită să fie văzut

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.