Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 decembrie 2017

"Poveste de iarnă" pentru copii și părinți la "Oscar Banquet Hall" 24 decembrie,ora 13:00

Dragi prieteni, pe data de 24 decembrie, ora 13.00 la "OSCAR Banquet Hall" va avea loc un eveniment frumos "POVESTE DE IARNĂ" pentru copii și părinți!

Se apropie cea mai feerică sărbatoare din an,care va dărui o mică minune și poveste pentru copilașii dră! Ei îşi doresc mai multe aventuri, poveşti şi eroi în costume originale! Din fericire, părinţii pot satisface uşor aceste solicitări ale micuţilor la evenimentul "POVESTE DE IARNA".

Noi am creat o atmosferă fermecătoare de vis, unde ve-ți simți spiritul sărbătorilor de Crăciun și Revelion tot mai aproape!

Vă așteapta un program fantastic:

 • Aveți posibilitatea de a-i întâlni pe Moş Crăciun şi Alba-ca-Zăpada;
 • Decor miraculos de iarnă;
 • Sesiune Foto;
 • Cadouri;
 • Candy Bar cu delicii;
 • Prințesa Elsa din desene animate;
 • Rochii de seara pentru copii;
 • Machiaje și Coafuri speciale pentru micuți și multe alte surprize interesante!

Aici picii vor putea recita poezii, participa in diverse programe distractive, cînta, dansa si desigur primi cadouri neaşteptate!

Dăruiți copilașilor o adevărată poveste de iarnă și clipe de neiuitat! Costul biletului 200 lei pentru toată familia (de pînă la 4 persoane).

Nu ratați să ne vizitați! Vă așteptăm cu drag! bd.Ștefan cel Mare 69 Detalii și rezervări: 0 602 0-66-90.

Organizatori și participanți:

 • "Oscar Banquet Hall";
 • Stepanova Elena — decor pentru evenimente "Best Wedding";
 • Mihai Talchig — sesiune foto;
 • Oxana Cebotar — Elegant Dresses, Rochii de ocazii;
 • "Glamour Girls" — machiaj și coafuri special pentru copii;
 • Luminița Hairstyle — coafuri pentru copii;
 • "Buburuza-Mela" — program distractiv pentru copii cu animatori costumați;
 • "MagicPartymd" — spectacol cu baloane de sapun.Vizionari de la data publicarii: 45
Restaurant "Oscar Banquet Hall"

str. Stefan cel Mare, 69
Telefon: 022 50-06-94, 0 791 0-06-94; 0 791 0-06-94Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.