Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 decembrie 2017

"Poveste de iarnă" pentru copii și părinți la "Oscar Banquet Hall" 24 decembrie,ora 13:00

Dragi prieteni, pe data de 24 decembrie, ora 13.00 la "OSCAR Banquet Hall" va avea loc un eveniment frumos "POVESTE DE IARNĂ" pentru copii și părinți!

Se apropie cea mai feerică sărbatoare din an,care va dărui o mică minune și poveste pentru copilașii dră! Ei îşi doresc mai multe aventuri, poveşti şi eroi în costume originale! Din fericire, părinţii pot satisface uşor aceste solicitări ale micuţilor la evenimentul "POVESTE DE IARNA".

Noi am creat o atmosferă fermecătoare de vis, unde ve-ți simți spiritul sărbătorilor de Crăciun și Revelion tot mai aproape!

Vă așteapta un program fantastic:

 • Aveți posibilitatea de a-i întâlni pe Moş Crăciun şi Alba-ca-Zăpada;
 • Decor miraculos de iarnă;
 • Sesiune Foto;
 • Cadouri;
 • Candy Bar cu delicii;
 • Prințesa Elsa din desene animate;
 • Rochii de seara pentru copii;
 • Machiaje și Coafuri speciale pentru micuți și multe alte surprize interesante!

Aici picii vor putea recita poezii, participa in diverse programe distractive, cînta, dansa si desigur primi cadouri neaşteptate!

Dăruiți copilașilor o adevărată poveste de iarnă și clipe de neiuitat! Costul biletului 200 lei pentru toată familia (de pînă la 4 persoane).

Nu ratați să ne vizitați! Vă așteptăm cu drag! bd.Ștefan cel Mare 69 Detalii și rezervări: 0 602 0-66-90.

Organizatori și participanți:

 • "Oscar Banquet Hall";
 • Stepanova Elena — decor pentru evenimente "Best Wedding";
 • Mihai Talchig — sesiune foto;
 • Oxana Cebotar — Elegant Dresses, Rochii de ocazii;
 • "Glamour Girls" — machiaj și coafuri special pentru copii;
 • Luminița Hairstyle — coafuri pentru copii;
 • "Buburuza-Mela" — program distractiv pentru copii cu animatori costumați;
 • "MagicPartymd" — spectacol cu baloane de sapun.Vizionari de la data publicarii: 50
Restaurant "Oscar Banquet Hall"

str. Stefan cel Mare, 69
Telefon: 022 50-06-94, 0 791 0-06-94; 0 791 0-06-94Merită să fie văzut

Articole Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары

С 16 по 18 августа 2019 года в Москве в 75-ом павильоне ВДНХ состоится XXXV международная выставка «Wedding Fashion Moscow: Свадебная, Вечерняя Мода и Аксессуары»

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?