Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 decembrie 2011

Reducerile de Crăciun de la salonul "La Perla"!

Спешите! Теперь у нас каждая 3-я процедура LPG по телу со скидкой -30%, а каждая 6-я -50%!

Каждая 2-я процедура лифтинга лица LPG со скидкой -20%!

За каждые 10 процедур лифтинга лица LPG Вы получаете любой пилинг или процедуру BDR со скидкой -30%!

 • LPG (липомассаж)– эффективная процедура по удалению целлюлита и уменьшению объемов тела на новейшем в Кишиневе французском аппарате LPG. Ноги, бедра, ягодицы, живот, руки, поясница – зоны, где аппарат LPG поможет Вам достичь желаемых результатов.
  Ваша нужна будет одежда на 1-2 размера меньше!
  Процедура приятна, не оставляет синяков.
 • ультразвуковая липосакция – процедура по разрушению жира и его выведению на тех зонах тела, которым не подвластны диета и спортивные тренировки.
  За одну процедуру можно убрать с талии 1,5-4 см!
  На сегодняшний день – это самая эффективная и современная методика по уменьшению объемов!
  А в комбинации с липомассажем – в два раза быстрее, в два раза эффективнее!
  Процедуры проходят на итальянском аппарате последнего поколения.
 • аппаратный лифтинг лица и шеи LPG (лифтмассаж, космеханика) – позволяет бороться с морщинами, дряблостью кожи, уменьшить двойной подбородок, приподнять уголки губ и глаз, изменить цвет лица, удалить носогубную складку, выровнять овал лица, укрепить кожу шеи.
  Процедура стимулирует выработку собственного коллагена и эластина на 200%!
  Вы точно перестанете пользоваться тональным кремом для маскировки морщин и дефектов кожи!
 • аппаратная подтяжка груди – позволяет укрепить кожу груди и декольте, приподнять уровень сосков на 2-3 см. Ваша зона декольте будет выглядеть великолепно!
 • BDR – Beauty Defect Repair - лучшая процедура омоложения лица, совмещает 5 процедур в одной:
 1. биологический пилинг;
 2. аппаратный пилинг
 3. аппаратная безинъекционная мезотерапия;
 4. ионофорез – лифтинг массаж;
 5. лечение проблемной кожи бактерицидным светом

Преимущества:

 1. Это процедура для тех, кто не желает вводить препараты для омоложения с помощью болезненных инъекций;
 2. Исключены такие побочные эффекты как аллергическая реакция, гиперкоррекция, ишемия или некроз ткани, образование гранулем;
 3. Уменьшает естественные признаки старения за счет стимуляции выработки коллагена;
 4. Не имеет сезонных ограничений, процедура проводится и летом;
 5. Не требует периода реабилитации;
 6. Подходит для всех типов кожи;
 7. Используются только одноразовые насадки на аппарат, что гарантирует полную стерильность и безопасность манипуляций;
 8. Цена одной процедуры включает лицо, шею и зону декольте.

Результаты:

 • ваша кожа становится более гладкой;
 • устраняются мелкие и разглаживаются глубокие морщины;
 • очищаются поры;
 • безоперационный лифтинг;
 • коррекция рубцов постакне, растяжек;
 • лечение проблемной кожи (лицо, декольте, спина);
 • длительное сохранение молодости без инъекций.

Ждем вас!
Vizionari de la data publicarii: 94

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.