Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 iulie 2014

Galm-studio de bronzare instant "Kleopatra" — Bronzare pentru mirese

Невеста на свадьбе просто обязана выглядеть красивей и прекрасней всех! Чтобы быть самой, самой красивой, невесте не обойтись без красивого загара. Для получения хорошего загара Вам потребуется не менее 12-15 посещений вредных соляриев, и то в такой ситуации не гарантируется отличный результат.

Моментальный загар в глэм студии «Клеопатра» отличная альтернатива солярию!

Всего за 10-15 минут Ваша кожа приобретет ровный, шикарный загар, который в последствии по истечении нескольких недель смоется ровно и без разводов, кроме этого моментальный загар очень полезен для Вашей кожи.

10 плюсов Моментального Загара

  1. Всего за 10-15 минут Вы получаете загар, равный минимум 12-15 посещениям солярия или поездке на море.
  2. Натуральный состав лосьона для моментального загара полностью безвреден для кожи, подходит для всех, в т.ч. беременным и тем, кому солнце противопоказано совершенно.
  3. Отличный косметический эффект: состав сужает поры, слегка подтягивает дряблую кожу, скрывает мелкие дефекты кожи.
  4. Красивый шоколадный оттенок идентичен естественному загару.
  5. Усиливает натуральный загар.
  6. Наносится равномерно.
  7. Смывается постепенно и без пятен.
  8. Не вызывает старения кожи, появление морщин.
  9. Компоненты лосьона для моментального загара гипоаллегренны.
  10. Ваш новый облик вызовет восторг и восхищение окружающих, а в Вашей копилке секретов красоты появится еще один – моментальный загар!Vizionari de la data publicarii: 23
Glam-studio de bronzare instant "Kleopatra"

str. Albișoara, 4, CC "Atrium", but. 2073, 2 et. / str. Moscova, 16/1
Telefon: 022 43-34-43, 0 601 0-67-60; 0 795 0-60-60Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.