Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
2 octombrie 2013

5 pachete noi de la "FotoStand.md"

Inainte de nunta sau orice altă sărbătoare mereu sunt atitea de facut! Pentru a economisi timpul dumneavoastra si a va ajuta să faceti cu ușurință o alegere, compania Fotostand ofera pachete promoționale, care vor satisface toate necesitatile si dorintele clientului. Trebuie doar să alegi una dintre ele - cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

1. ECONOM - cu dimensiunea standului 2,3 x 2,3 metri. Este un stand compact, care este potrivit pentru cei care au un buget sau spatiu limitat in sala, dar cu toate acestea doresc ca sarbatoarea să fie de neuitat si originala. Aceste standuri sunt folosite pentru evenimente cu un număr restrins de invitati, unde nu sunt planificate fotosesii in grupuri mari.

2. Optimal - cu dimensiunea standului 2.4 x 3 metri. Aceasta este variant cea mai raspindita, ideal pentru festivitățile standard, - practic și confortabil. Aceasta fotostand nu ocupă prea mult spațiu dar in acelasi timp este perfect atit pentru fotografii individuale cit și de grup. Toți oaspeții vor avea fotografii minunate si personalizate. Acest pachet are prețul optim - nu prea mic, dar nici mare.

3. GRAND - cu dimensiunea standului 2.5x 4 metri. Un fotostand mare pentru evenimente deosebit de importante si de nivel superior, cu un buget semnificativ. Această variatnta arata foarte solid, decoreaza orice incapere intr-un mod admirabil, și oferă o creativitate maxima salii de ceremonii. Pe fundalul fotostandului se pot fotografia un mare numar de invitati, se poate filma clipuri video, sau orice isi doreste inima. Aceasta stand neaparat va bucura oaspeții și le va oferi posibilitatea de a fi mândri de fotografiile de la nunta dumneavoastra.

4. REGAL - cu dimensiunea standului 2,6x 5,5 metri. Un fotostand urias pentru evenimente la scară regala. Aceasta costă mai mult decât alte pachete, dar este opțiunea cea mai prezentabila și eficient a, care este potrivita atit pentru o nunta de lux, aniversare, cit și pentru evenimente de afaceri - conferințe sau PR - campanii. Un asfel de fotostand va uimi placut invitatii dumneavoastra. Cu siguranță el va ramine in memoria oaspetilor si vor avea amintiri incintatoare despre evenimetul la care au participat.

5. FLEXIBIL - Dacă nici unul dintre aceste pachete nu va convine, compania FotoStand are o opțiune suplimentară care vă permite să creați un foto stand la orice dimensiune care aveți nevoie. Din acest motiv, standul de fotografii va arata exact așa cum ati visat.
Vizionari de la data publicarii: 136
Banner pentru fotosesii "FotoStand"

str. A. Șciusev, 102
Telefon: 022 92-09-00, 0 686 0-10-90; 0 796 2-09-00Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.