Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 ianuarie 2012

Virtualtur.md - o nouă realitate pentru toți care sunt în pas cu progresul

Site-ul oferă 3D Panorame și Tururi Virtuale a localurilor din Republica Moldova.

Panoramele 3D și Tururile Virtuale înlocuiesc practic o vizită fizică a localului dorit, aceasta datorânduse posibilității vizualizării la 360° a încăperii, în plus D - stră nu sunteți limitați în timp și puteți vizita localul 24/24.

  • Doriți să organizați un Banchet Corporativ sau să petreceți Nunta, Cumătria sau Ziua de naștere - accesați site-ul www.virtualtur.md și ușurați-vă căutările anevoioase prin oraș a localului dorit, fie acesta un Restaurant, Sală de Banchet sau Cafenea vizualizând 3D Panoramele și Tururile Virtuale expuse de către noi.
  • Ați dori să vă ridicați cultura fizică sau să vă relaxați - alegeți una din rubricile: Fitness, Medicină estetică, Saune, Baruri, Cluburi de noapte, iar dacă sunteți în căutarea unui apartament sau casă și doriți să vedeți ce mai nou au Companiile de Construcții intrați în rubrica: Imobil.
  • Plănuiți în weekend să scăpați de gălăgia orașului, doriți să admirați peisajul și cultura Plaiului Moldav?, alegeți rubrica: Restaurante - Pensiuni sau Odihnă, Turism - aici la sigur veți găsi ceva pe placul D-stră.

Având o gamă largă de panorame 3D a diferitor locații din Republica Moldova, echipa www.virtualtur.md se află permanent în proces de avansare și modernizare.
Vizionari de la data publicarii: 531

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?