Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
26 august 2009

Momente de fericire de la Svadiba.md in revista "Nunta"

Portalul Svadiba.md, în colaborare cu revista „Nunta”, a înfiinţat o nouă mini-galerie a celor mai frumoase poze de nuntă. Admiraţi sărbătoarea dragostei fericitelor cupluri, pozele cărora le găsiţi în paginile celui de al şaisprezecelea număr al revistei „Nunta”. Celor mai curajoşi eroi, imortalizaţi de aparatul fotografic, organizatorii le mulţumesc din tot sufletul şi le doresc mulţi ani fericiţi, plini de aroma florilor, cu multe momente de duioşie şi multe-multe bucurii.

Pentru publicare au fost selectate cele mai frumoase şi originale fotografii ale participanţilor concursului de pe internet-portalul Svadiba.md. Fotografiile de nuntă, care redau bucuria şi culorile festivităţii, au fost clasificate în cinci categorii.

Mirese splendide, în rochii albe ca zăpada şi ţinute alese, care le accentuiază frumuseţea, au fost plasate în categoria rochiilor de nuntă.

Ochii mireselor, sclipind de bucurie, zâmbesc fermecător cititorilor de pe fotografiile din secţiunea celor mai frumoase mirese.


Atingerile tandre ale buzelor tinerilor căsătoriţi sunt întipărite pe fotografiile rubricii “cel mai pasional sărut”.

Trandafiri albi, mov, crem; orchidee, crini – flori minunate, care sunt un atribut nelipsit al nunţii, le puteţi admira în secţiunea “buchetul miresei”.

Momentele emoţionante, evocatoare ale cununiei sunt imortalizate deasemenea pe paginile revistei „Nunta”. Iată deci, ce vor putea găsi cititorii şi eroii fotografiilor în cel de- al şaisprezecelea număr al revistei.


Dacă doriţi şi Dumneavoastră să vă vedeţi pozele în revista „Nunta”, amintindu-vă de clipele celui mai fericit eveniment al vieţii, nu vă rămâne decât să vă înregistraţi pe site-ul portalului de nuntă Svadiba.md, să plasaţi fotografiile mai impresionante şi mai originale ale festivităţii de nuntă şi poate, chiar în următorul număr, vă veţi recunoaşte printre chipurile fericite ale tinerilor căsătoriţi.
Vizionari de la data publicarii: 602

Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.