Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
26 august 2009

Momente de fericire de la Svadiba.md in revista "Nunta"

Portalul Svadiba.md, în colaborare cu revista „Nunta”, a înfiinţat o nouă mini-galerie a celor mai frumoase poze de nuntă. Admiraţi sărbătoarea dragostei fericitelor cupluri, pozele cărora le găsiţi în paginile celui de al şaisprezecelea număr al revistei „Nunta”. Celor mai curajoşi eroi, imortalizaţi de aparatul fotografic, organizatorii le mulţumesc din tot sufletul şi le doresc mulţi ani fericiţi, plini de aroma florilor, cu multe momente de duioşie şi multe-multe bucurii.

Pentru publicare au fost selectate cele mai frumoase şi originale fotografii ale participanţilor concursului de pe internet-portalul Svadiba.md. Fotografiile de nuntă, care redau bucuria şi culorile festivităţii, au fost clasificate în cinci categorii.

Mirese splendide, în rochii albe ca zăpada şi ţinute alese, care le accentuiază frumuseţea, au fost plasate în categoria rochiilor de nuntă.

Ochii mireselor, sclipind de bucurie, zâmbesc fermecător cititorilor de pe fotografiile din secţiunea celor mai frumoase mirese.


Atingerile tandre ale buzelor tinerilor căsătoriţi sunt întipărite pe fotografiile rubricii “cel mai pasional sărut”.

Trandafiri albi, mov, crem; orchidee, crini – flori minunate, care sunt un atribut nelipsit al nunţii, le puteţi admira în secţiunea “buchetul miresei”.

Momentele emoţionante, evocatoare ale cununiei sunt imortalizate deasemenea pe paginile revistei „Nunta”. Iată deci, ce vor putea găsi cititorii şi eroii fotografiilor în cel de- al şaisprezecelea număr al revistei.


Dacă doriţi şi Dumneavoastră să vă vedeţi pozele în revista „Nunta”, amintindu-vă de clipele celui mai fericit eveniment al vieţii, nu vă rămâne decât să vă înregistraţi pe site-ul portalului de nuntă Svadiba.md, să plasaţi fotografiile mai impresionante şi mai originale ale festivităţii de nuntă şi poate, chiar în următorul număr, vă veţi recunoaşte printre chipurile fericite ale tinerilor căsătoriţi.Vizionari intr-o saptamina: 1
Vizionari de la data publicarii: 593

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?