Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Familie

Facem cunoştinţă la supermarket Facem cunoştinţă la supermarket

Unde Vă puteţi cunoaşte a doua jumătate? La supermarket! Cum să-l cunoaşteţi? După conţinutul din coş!

Ce îşi doresc femeile? Ce îşi doresc femeile?

În sfârşit vom povesti bărbaţilor ce dorim cu adevărat de la ei!

Relaţia virtuală de dragoste: legi de dezvoltare Relaţia virtuală de dragoste: legi de dezvoltare

Relaţia virtuală de dragoste a devenit aproape mai populară decât cela reală În orice caz, foarte multe relaţii fericite încep de la un flirt virtual. De ce să nu fie un motiv serios pentru o studiere mai atentă acestui fenomen?

Agresiunea copiilor: tactica pedagogică corectă Agresiunea copiilor: tactica pedagogică corectă

Cum să reacţionăm corect la agresiunea copiilor şi care este cauza acesteia? Sfaturi tactice pentru părinţi.

Bărbaţii despre calităţile unei soţii ideale Bărbaţii despre calităţile unei soţii ideale

Notă pentru domnişoarele necăsătorite: ce femeie îşi doreşte un bărbat în calitate de soţie?

Triunghiul dragostei Triunghiul dragostei

Cum să tratăm relaţia "triunghiulară" de dragoste şi merită oare să devenim o parte a acestuia?

Animalele preferă vedetele Animalele preferă vedetele

Spune-mi cine e prietenul tăi şi-ţi voi spune cine eşti tu. Ce animale domestice preferă idolii noştri?

Lista neagră: tipuri de bărbaţi care nu se potrivesc pentru relaţii (partea 2) Lista neagră: tipuri de bărbaţi care nu se potrivesc pentru relaţii (partea 2)

Continuăm "lista neagră" a tipurilor de bărbaţi, care nu se potrivesc pentru relaţii normale şi armonioase...

Feng Shui pentru a atrage dragoste Feng Shui pentru a atrage dragoste

Oricare ar fi scopul de creaţie pe care l-aţi pus, Feng Shui poate se vă ajute să-l realizaţi mai rapid. Chiar dacă obiectivul Dvs. este a atrage şi păstra dragostea.

Lista neagră: tipuri de bărbaţi care nu se potrivesc pentru relaţii (partea 1) Lista neagră: tipuri de bărbaţi care nu se potrivesc pentru relaţii (partea 1)

Fiecare femeie care vrea să construiască o relaţie armonioasă şi pe termen lung cu un bărbat, trebuie să evite tipurile de bărbaţi din "lista neagră".

Sarcină la orice vârstă: cât de real este? Sarcină la orice vârstă: cât de real este?

În ultimele decenii vârsta femeilor, care se pregătesc pentru prima sarcină a crescut semnificativ. Care trebuie să fie atitudinea faţă de această tendinţă şi merită oare aceasta să fie susţinută?

Este oare preferabilă căsnicia tip vizite clienţilor? Este oare preferabilă căsnicia tip vizite clienţilor?

Răspundeţi la întrebarea, dacă Vă doriţi o căsnicie tip vizite, sau poate Vă doriţi doar Dvs. Dar ce se poate de întreprins dacă un alt tip de căsnicie cu soţul Dvs. este imposibilă?

Vârsta de tranziţie: lupta pentru independenţă Vârsta de tranziţie: lupta pentru independenţă

Vârsta de tranziţie este considerată a fi dificilă. În ce măsură afirmaţia este adevărată, şi cum să facilitaţi această trecere pentru copil şi Dvs.?

Relaţie de dragoste la serviciu Relaţie de dragoste la serviciu

Relaţie de dragoste la serviciu. O posibilă căsnicie fericită sau o aventură riscantă, în care femeile riscă să piardă locul de muncă şi imaginea bună?

Ce înseamnă Ce înseamnă "lasă trecutul" şi cum se face?

Toată lumea măcar o dată a avut de suferit o traumă psihologică. Cum are loc vindecarea şi este oare timpul un remediu?

Afişează totul Pagini 1234
Ctrl Ctrl
Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?