Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Familie

Facem cunoştinţă la supermarket Facem cunoştinţă la supermarket

Unde Vă puteţi cunoaşte a doua jumătate? La supermarket! Cum să-l cunoaşteţi? După conţinutul din coş!

Ce îşi doresc femeile? Ce îşi doresc femeile?

În sfârşit vom povesti bărbaţilor ce dorim cu adevărat de la ei!

Relaţia virtuală de dragoste: legi de dezvoltare Relaţia virtuală de dragoste: legi de dezvoltare

Relaţia virtuală de dragoste a devenit aproape mai populară decât cela reală În orice caz, foarte multe relaţii fericite încep de la un flirt virtual. De ce să nu fie un motiv serios pentru o studiere mai atentă acestui fenomen?

Agresiunea copiilor: tactica pedagogică corectă Agresiunea copiilor: tactica pedagogică corectă

Cum să reacţionăm corect la agresiunea copiilor şi care este cauza acesteia? Sfaturi tactice pentru părinţi.

Bărbaţii despre calităţile unei soţii ideale Bărbaţii despre calităţile unei soţii ideale

Notă pentru domnişoarele necăsătorite: ce femeie îşi doreşte un bărbat în calitate de soţie?

Triunghiul dragostei Triunghiul dragostei

Cum să tratăm relaţia "triunghiulară" de dragoste şi merită oare să devenim o parte a acestuia?

Animalele preferă vedetele Animalele preferă vedetele

Spune-mi cine e prietenul tăi şi-ţi voi spune cine eşti tu. Ce animale domestice preferă idolii noştri?

Lista neagră: tipuri de bărbaţi care nu se potrivesc pentru relaţii (partea 2) Lista neagră: tipuri de bărbaţi care nu se potrivesc pentru relaţii (partea 2)

Continuăm "lista neagră" a tipurilor de bărbaţi, care nu se potrivesc pentru relaţii normale şi armonioase...

Feng Shui pentru a atrage dragoste Feng Shui pentru a atrage dragoste

Oricare ar fi scopul de creaţie pe care l-aţi pus, Feng Shui poate se vă ajute să-l realizaţi mai rapid. Chiar dacă obiectivul Dvs. este a atrage şi păstra dragostea.

Lista neagră: tipuri de bărbaţi care nu se potrivesc pentru relaţii (partea 1) Lista neagră: tipuri de bărbaţi care nu se potrivesc pentru relaţii (partea 1)

Fiecare femeie care vrea să construiască o relaţie armonioasă şi pe termen lung cu un bărbat, trebuie să evite tipurile de bărbaţi din "lista neagră".

Sarcină la orice vârstă: cât de real este? Sarcină la orice vârstă: cât de real este?

În ultimele decenii vârsta femeilor, care se pregătesc pentru prima sarcină a crescut semnificativ. Care trebuie să fie atitudinea faţă de această tendinţă şi merită oare aceasta să fie susţinută?

Este oare preferabilă căsnicia tip vizite clienţilor? Este oare preferabilă căsnicia tip vizite clienţilor?

Răspundeţi la întrebarea, dacă Vă doriţi o căsnicie tip vizite, sau poate Vă doriţi doar Dvs. Dar ce se poate de întreprins dacă un alt tip de căsnicie cu soţul Dvs. este imposibilă?

Vârsta de tranziţie: lupta pentru independenţă Vârsta de tranziţie: lupta pentru independenţă

Vârsta de tranziţie este considerată a fi dificilă. În ce măsură afirmaţia este adevărată, şi cum să facilitaţi această trecere pentru copil şi Dvs.?

Relaţie de dragoste la serviciu Relaţie de dragoste la serviciu

Relaţie de dragoste la serviciu. O posibilă căsnicie fericită sau o aventură riscantă, în care femeile riscă să piardă locul de muncă şi imaginea bună?

Ce înseamnă Ce înseamnă "lasă trecutul" şi cum se face?

Toată lumea măcar o dată a avut de suferit o traumă psihologică. Cum are loc vindecarea şi este oare timpul un remediu?

Afişează totul Pagini 1234
Ctrl Ctrl
Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.