Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 martie 2012

Svadiba.md a devenit sponsorul concursului Miss ASEM 2012

Luni, 19 martie, în incinta hotelului Leogrand Hotel & Convention Center din municipiu, a avut loc concursul Miss ASEM 2012 „Viitoarea femeie de afaceri”. La eveniment au fost prezenţi peste 300 de oameni, printre care, bineînţeles şi reprezentanţii portalului Svadiba.md.

Cu trei săptămâni înainte de eveniment, a avut loc preselecţia participantelor din cadrul Academiei de Studii Economice, pentru care s-au pregăt timp de un an întreg. Doar zece din sutele prezente, au fost selectate de către juriu pentru participare la concurs. Conducătorul proiectului Svadiba.md. Igor Muraşov, a avut onoarea să fie printre membrii juriului şi să reprezinte compania noastră în calitate de sponsor al evenimentului. Domnişoarele care au fost selectate s-au pregătit pentru concursul Miss ASEM 2012 în cel mai serios mod. Fetele au trebuit să demonstreze şi alte capacităţi şi aptitudini, în afară de un zâmbet fermecător, picioare lungi şi abilitatea de a merge graţios pe podium în rochie de seară. Concurentele au trebuit să demonstreze inteligenţă, capacitatea de a desfăşura negocieri de afaceri şi de a găsi sponsori, pregătirea unui plan de afaceri – nu e destul ca o tânără de azi să fie doar frumoasă, ci şi inteligentă, educată şi cu spirit întreprinzător. Aceste calităţi au fost principalele criterii pentru câştigătoarei concursului Miss ASEM „Viitoarea femeie de Afaceri” în 2012.

Unul din etapele concursului a fost prezentarea de către domnişoare a sponsorilor lor. Portalul Svadiba.md a fost reprezentat de Cristina Putregai (EG-112, primul an). Domnişoara a făcut o prezentare spectaculoasă a primul nostru catalog de nuntă, care este pe cale de publicare „Pagini de Nuntă”. Astfel, oaspeţii au aflat despre prima publicaţie pentru miri şi mirese de aşa proporţii la nivel naţional (cu tirajul de 5.000 de exemplare), care a împreunat 100 de companii de top din Chişinău, pe 72 de pagini.

Am avut o deosebită plăcere să susţinem tinerele participante în eforturile lor de debut şi am petrecut formidabil timpul în cadrul unui eveniment atît de spectaculos, cum este Miss ASEM 2012 „Viitoarea femeie de Afaceri”!

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 1073

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?