Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 martie 2012

Svadiba.md a devenit sponsorul concursului Miss ASEM 2012

Luni, 19 martie, în incinta hotelului Leogrand Hotel & Convention Center din municipiu, a avut loc concursul Miss ASEM 2012 „Viitoarea femeie de afaceri”. La eveniment au fost prezenţi peste 300 de oameni, printre care, bineînţeles şi reprezentanţii portalului Svadiba.md.

Cu trei săptămâni înainte de eveniment, a avut loc preselecţia participantelor din cadrul Academiei de Studii Economice, pentru care s-au pregăt timp de un an întreg. Doar zece din sutele prezente, au fost selectate de către juriu pentru participare la concurs. Conducătorul proiectului Svadiba.md. Igor Muraşov, a avut onoarea să fie printre membrii juriului şi să reprezinte compania noastră în calitate de sponsor al evenimentului. Domnişoarele care au fost selectate s-au pregătit pentru concursul Miss ASEM 2012 în cel mai serios mod. Fetele au trebuit să demonstreze şi alte capacităţi şi aptitudini, în afară de un zâmbet fermecător, picioare lungi şi abilitatea de a merge graţios pe podium în rochie de seară. Concurentele au trebuit să demonstreze inteligenţă, capacitatea de a desfăşura negocieri de afaceri şi de a găsi sponsori, pregătirea unui plan de afaceri – nu e destul ca o tânără de azi să fie doar frumoasă, ci şi inteligentă, educată şi cu spirit întreprinzător. Aceste calităţi au fost principalele criterii pentru câştigătoarei concursului Miss ASEM „Viitoarea femeie de Afaceri” în 2012.

Unul din etapele concursului a fost prezentarea de către domnişoare a sponsorilor lor. Portalul Svadiba.md a fost reprezentat de Cristina Putregai (EG-112, primul an). Domnişoara a făcut o prezentare spectaculoasă a primul nostru catalog de nuntă, care este pe cale de publicare „Pagini de Nuntă”. Astfel, oaspeţii au aflat despre prima publicaţie pentru miri şi mirese de aşa proporţii la nivel naţional (cu tirajul de 5.000 de exemplare), care a împreunat 100 de companii de top din Chişinău, pe 72 de pagini.

Am avut o deosebită plăcere să susţinem tinerele participante în eforturile lor de debut şi am petrecut formidabil timpul în cadrul unui eveniment atît de spectaculos, cum este Miss ASEM 2012 „Viitoarea femeie de Afaceri”!

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 1089

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?