Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Frumuseţe

Svadiba.md a devenit sponsorul concursului Miss ASEM 2012 Svadiba.md a devenit sponsorul concursului Miss ASEM 2012

Luni, 19 martie, în incinta hotelului Leogrand Hotel & Convention Center din municipiu, a avut loc concursul Miss ASEM 2012 „Viitoarea femeie de afaceri”. La eveniment au fost prezenţi peste 300 de oameni, printre care, bineînţeles şi reprezentanţii portalului Svadiba.md.

Nu vreau să fie o zebră dungată ... Nu vreau să fie o zebră dungată ...

Frumuseţea şi sănătatea pielii este importantă pentru fiecare doamnă şi domnişoară. Iar pliurile sunt duşmani înflăcăraţi ai corpului feminin. Cum să luptăm cu ele?

Cizme de cauciuc – protecţie contra ploii şi depresiei Cizme de cauciuc – protecţie contra ploii şi depresiei

O soluţie excelentă de protecţie contra zilelor ploioasă de toamnă este cizmele de cauciuc. În vogă sunt culorile cele mai aprinse şi originale – de la "leopard” până la "tabla de şah".

Despre frumuseţea din toate timpurile şi popoare Despre frumuseţea din toate timpurile şi popoare

Cum arătau domnişoarele şi doamnele frumoase de care se îndrăgosteau bărbaţii de diferite vârste şi popoare, şi cum a evoluat noţiunea de frumuseţe de-a lungul istoriei?

Diete rapide Diete rapide

Metode rapide pentru a-şi reveni în forma ideală: diete rapide

Cum să luptăm cu tenul problematic? Cum să luptăm cu tenul problematic?

Uneori se pare că între Dvs. şi tenul Dvs. problematic a fost declarat război: cine pe cine. Se încăpăţinează şi nu vrea să arate aşa cum doriţi Dvs. De ce se comportă astfel?

Idei extraordinare pentru aranjarea părului scurt Idei extraordinare pentru aranjarea părului scurt

Părul scurt e monoton şi plictisitor? Uitaţi de acest stereotip al bunicii. Există multe opţiuni de aranjare a acestuia!

Tendinţele modei 2011 Tendinţele modei 2011

Care va fi moda de toamnă a anului 2011? Noutăţi, tendinţele şi caracteristicile sezonului.

Cum să revenim în forma Cum să revenim în forma "prenatală"?

Naşterea şi perioada de alăptare V-au deformat un pic talia şi mersul? Copilul Vostru merită o mamă frumoasă şi tânără: revenirea în formă după naştere este destul de real!

Ne îmbrăcăm pentru sărbătoare Ne îmbrăcăm pentru sărbătoare

Sunteţi invitată la un bal şi vă simţiţi Cenuşăreasă? Utilizaţi imaginaţia şi fantezia şi mobilizaţi sentimentul de stil: în orice garderobă veţi găsi haine pentru sărbătoare mare!

Ţinută regală şi graţie de pisică Ţinută regală şi graţie de pisică

Ţinută frumoasă şi graţioasă sunt componente importante ale atractivităţii. Dacă nu aţi avut şansa să vă înarmaţi cu această armă formidabilă de seducătoare la şcoală de balet pentru copii, încercaţi să recuperaţi ceea ce aţi pierdut şi să dezvoltaţi aceste calităţi!

Aromele ispititoare: ne orientăm spre bărbaţi Aromele ispititoare: ne orientăm spre bărbaţi

Mirosul - putere nemaipomenită în mâini capabile. Femeile cred că iubesc cu urechile, bărbaţii – cu ochii, dar oamenii de ştiinţă au demonstrat că şi unii, şi alţii iubesc cu nasul!

Purtaţi blugii Dvs.? Purtaţi blugii Dvs.?

Cum să nu cădeţi pradă modei şi să alegeţi blugii care vor scoate în evidenţă calităţile Dvs.?

Sunt oare necesare tatuajele şi piercing-urile! Sunt oare necesare tatuajele şi piercing-urile!

Vă gândiţi cum să Vă înfrumuseţaţi: tatuaje, piercing, sau o combinaţie echilibrată? În primul rând estimaţi toate argumentele "pro" şi "contra"!

Luna de miere în lumea frumuseţii cu Medazur Med Spa. Luna de miere în lumea frumuseţii cu Medazur Med Spa.

Luna de miere în lumea frumuseţii cu Medazur Med Spa. Oferte unice pentru tineri căsătoriţi.

Afişează totul Pagini 1234
Ctrl Ctrl
Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?