Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Frumuseţe

Svadiba.md a devenit sponsorul concursului Miss ASEM 2012 Svadiba.md a devenit sponsorul concursului Miss ASEM 2012

Luni, 19 martie, în incinta hotelului Leogrand Hotel & Convention Center din municipiu, a avut loc concursul Miss ASEM 2012 „Viitoarea femeie de afaceri”. La eveniment au fost prezenţi peste 300 de oameni, printre care, bineînţeles şi reprezentanţii portalului Svadiba.md.

Nu vreau să fie o zebră dungată ... Nu vreau să fie o zebră dungată ...

Frumuseţea şi sănătatea pielii este importantă pentru fiecare doamnă şi domnişoară. Iar pliurile sunt duşmani înflăcăraţi ai corpului feminin. Cum să luptăm cu ele?

Cizme de cauciuc – protecţie contra ploii şi depresiei Cizme de cauciuc – protecţie contra ploii şi depresiei

O soluţie excelentă de protecţie contra zilelor ploioasă de toamnă este cizmele de cauciuc. În vogă sunt culorile cele mai aprinse şi originale – de la "leopard” până la "tabla de şah".

Despre frumuseţea din toate timpurile şi popoare Despre frumuseţea din toate timpurile şi popoare

Cum arătau domnişoarele şi doamnele frumoase de care se îndrăgosteau bărbaţii de diferite vârste şi popoare, şi cum a evoluat noţiunea de frumuseţe de-a lungul istoriei?

Diete rapide Diete rapide

Metode rapide pentru a-şi reveni în forma ideală: diete rapide

Cum să luptăm cu tenul problematic? Cum să luptăm cu tenul problematic?

Uneori se pare că între Dvs. şi tenul Dvs. problematic a fost declarat război: cine pe cine. Se încăpăţinează şi nu vrea să arate aşa cum doriţi Dvs. De ce se comportă astfel?

Idei extraordinare pentru aranjarea părului scurt Idei extraordinare pentru aranjarea părului scurt

Părul scurt e monoton şi plictisitor? Uitaţi de acest stereotip al bunicii. Există multe opţiuni de aranjare a acestuia!

Tendinţele modei 2011 Tendinţele modei 2011

Care va fi moda de toamnă a anului 2011? Noutăţi, tendinţele şi caracteristicile sezonului.

Cum să revenim în forma Cum să revenim în forma "prenatală"?

Naşterea şi perioada de alăptare V-au deformat un pic talia şi mersul? Copilul Vostru merită o mamă frumoasă şi tânără: revenirea în formă după naştere este destul de real!

Ne îmbrăcăm pentru sărbătoare Ne îmbrăcăm pentru sărbătoare

Sunteţi invitată la un bal şi vă simţiţi Cenuşăreasă? Utilizaţi imaginaţia şi fantezia şi mobilizaţi sentimentul de stil: în orice garderobă veţi găsi haine pentru sărbătoare mare!

Ţinută regală şi graţie de pisică Ţinută regală şi graţie de pisică

Ţinută frumoasă şi graţioasă sunt componente importante ale atractivităţii. Dacă nu aţi avut şansa să vă înarmaţi cu această armă formidabilă de seducătoare la şcoală de balet pentru copii, încercaţi să recuperaţi ceea ce aţi pierdut şi să dezvoltaţi aceste calităţi!

Aromele ispititoare: ne orientăm spre bărbaţi Aromele ispititoare: ne orientăm spre bărbaţi

Mirosul - putere nemaipomenită în mâini capabile. Femeile cred că iubesc cu urechile, bărbaţii – cu ochii, dar oamenii de ştiinţă au demonstrat că şi unii, şi alţii iubesc cu nasul!

Purtaţi blugii Dvs.? Purtaţi blugii Dvs.?

Cum să nu cădeţi pradă modei şi să alegeţi blugii care vor scoate în evidenţă calităţile Dvs.?

Sunt oare necesare tatuajele şi piercing-urile! Sunt oare necesare tatuajele şi piercing-urile!

Vă gândiţi cum să Vă înfrumuseţaţi: tatuaje, piercing, sau o combinaţie echilibrată? În primul rând estimaţi toate argumentele "pro" şi "contra"!

Luna de miere în lumea frumuseţii cu Medazur Med Spa. Luna de miere în lumea frumuseţii cu Medazur Med Spa.

Luna de miere în lumea frumuseţii cu Medazur Med Spa. Oferte unice pentru tineri căsătoriţi.

Afişează totul Pagini 1234
Ctrl Ctrl
Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?