Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

"Paradisul Nunţilor" la JUMBO

"Paradisul Nunţilor" la JUMBODespre Centrul Comercial

Centrul comercial şi de divertisment JUMBO este unul dintre cele mai mari centre comerciale din Republica Moldova cu o suprafaţă totală de 35.000 m2. Acest complex modern şi confortabil a adăpostit sub acoperişul său cel mai mare număr de diverse magazine din oraş, dintre care peste 50 prezintă branduri internaţionale cu renume. Aici întotdeauna veţi putea împrospăta garderoba şi interiorul casei voastre, cumpăra cele mai varietate cadouri pentru persoanele apropiate, schimba imaginea în saloanele de frumuseţe, relaxa în barurile şi localurile de divertisment amplasate în centru, aduce copiii în cluburi pentru copii, şi în cele din urmă, petece minunat timpul liber!

Despre Galeria de Nuntă

Centrul Comercial JUMBO este gazda unei expoziții permanente cu vînzare a tot ce este necesar unui cuplu pentru a organiza și petrece evenimentul cel mai frumos și mai special din viața: NUNTA.

Paradisul Nunților ocupă întreg etajul 5 al Centrului JUMBO. Găsești aici rochii de mireasă și de ocazii speciale, dar și costume de mire, accesorii, agenții de mariaj și absolut totul pentru a excela în marele spectacol nupțial al vieții, pentru care s-au adunat, ca să le găsești mai ușor, peste 30 de firme cu afaceri în domeniu.

Rochii de mireasă și de ocazie, corsete, umbrele, încălțăminte, bijuterii și foarte multe alte accesorii, dar și servicii care sunt la mare căutare în rîndul mireselor și al rudelor cuprinse de euforia pregătirilor de nuntă, pot fi admirate, comparate, probate zilnic la JUMBO.

"Paradisul Nunţilor" la JUMBO
"Paradisul Nunţilor" la JUMBO

Apasă și vezi turul 3D panorama 'Jumbo'

Cel mai bine ar fi să mergeți să vedeți tendințele de culori și materiale, să alegeți firma care se va ocupa de organizarea evenimentului și să vă delectați, împreună cu persoana iubită, într-un mediu unde arta, decorațiunile, și dragostea se împletesc perfect pentru a vă crea nunta de vis. Căci e vorba de paradis!
Paradis care poartă numele brandurilor cunoscute din Italia, Franța, Spania, Israel și Ucraina.Centrul comercial JUMBO este situat pe adresa: or. Chișinău, bd. Decebal 23.

Telefon: 022 50-55-51, 50-57-09.

Orele de lucru: 09:00 — 21:00.

Merită să fie văzut

Articole Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары

С 16 по 18 августа 2019 года в Москве в 75-ом павильоне ВДНХ состоится XXXV международная выставка «Wedding Fashion Moscow: Свадебная, Вечерняя Мода и Аксессуары»

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?