Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

"Paradisul Nunţilor" la Jumbo

În centrul comercial JUMBO a început sezonul de mariaj: peste 30 de companii situate la etajul 5 oferă o gamă largă de servicii de mariaj şi soluţii pentru toate întrebările organizatorice. Aici veţi găsi rochii de mireasă, accesorii necesare - de la invitaţii până la bomboniere, puteţi comanda decorarea sălii şi o sesiune foto romantică la cei mai buni fotografi din Chişinău. Toate bunurile şi serviciile "Paradisului nunţilor" sunt prezentate mai jos în propunerile companiilor.
Pentru mai multe informaţii privind programul, surprize şi participanţii "Paradisului nunţilor" accesaţi galeria de mariaj JUMBO.

Chişinău, str. Decebal 23/1, CC "Jumbo", et. 4, but. 404, 406
Salonul de mariaj DoNa este reprezentantul official în Moldova a renumiturilor brenduri "Mori Lee", "Madeline Gardner", "Ronald Joyce". "Виктория Jane". Mренд "Mori Lee" este renumită pe piața modei cu veșmîntele de nuntă și de gala, mai mult de 50 de ani, și este unul din brendurile principale în Europa. Renumiții dizaini Madeline Gardner, Ronald Joyce, Victoria Jane, Angelina Facenda crează un stil incomporabil de eleganța și splendoare a veșmîntelor de nuntă de la "Mori Lee". Puteți cumpăra sau să luați în chirie ori și ce model cu accesorii corespunzătoare.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

0 699 6-08-80


Jumbo etajul 5