Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Restaurante, cafenele, săli de banchet


Sala Mare Oferta promoțională Nunți/Cumetrii —

Sala Mare a restaurantului "KissNew" — Ofertă pentru Nunți/Cumătrii, valabilă până pe 31 ianuarie 2017
Preț Fixat
690 lei/pers.

Servicii
Meniu standard: 11 gustări reci, 3 calde;
Arenda sălii pînă la 03:00;
Deservirea festivităţii 0% (1 chelner la 12-15 pers.);

Decor
Stilul de culori al sălii;
Decorul mesei de prezidiu;
Floristica artificială;
Arca de nuntă;
Covor ceremonial roşu / verde;
Candelabre la prezidiu și pe fiecare masă;
Panou pentru planul amplasării meselor;
Vas pentru cadouri bănesti;
Foto — Stand KissNew;

690 MDL

Sală de festivităţi "KissNew" Sala Mare

Chişinău, str. Independenţei, 25
Telefon: 022 66-15-00, 0 783 2-53-33; 0 602 1-53-33La lista de oferte
Jumbo etajul 5
Merită să fie văzut

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul "Safari". O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul "Safari".

Dacă sunteți amatori de odihnă într-un cadru rural, adorați bucatele aromate pregătite la grătar și vinurile de calitate, dacă visați la o nuntă nu doar veselă, ci și interesantă, excepțională — alegeți "Safari".

Nunta "Palladium" — o opțiune perfectă pentru organizarea unei ceremonii "Palladium" — o opțiune perfectă pentru organizarea unei ceremonii

La alegerea sălii pentru organizarea nunții sau a unei alte ceremonii de familie, trebuie să țineți cont de fiecare detaliu. Să atrageți atenție meniului ales și tehnicii de preparerare a bucatelor, dar și de receptivitatea gazdei. Aflați ce servicii oferă sala de banchete "Paladium" din capitală, cât costă meniul pentru nuntă și care sunt particularitățile acestei săli.

Nunta Visaţi la o nuntă în afara oraşului?  7 motive pentru a alege Château Vartely! Visaţi la o nuntă în afara oraşului? 7 motive pentru a alege Château Vartely!

Graţie Chateau Vartely veţi reuşi să realizaţi "imposibilul" — să îmbinaţi frumuseţea mângâietoare a peisajelor moldoveneşti cu luxul şi confortul maxim. Aflaţi toate particularităţile unei nunţi organizate la chateau.

Nunta Restaurantul "Eventus" – garanţia unui eveniment  de succes! Restaurantul "Eventus" – garanţia unui eveniment de succes!

Unul din cei mai importanţi zei ai Romei Antice a fost Eventus, acre este considerat zeul fertilităţii şi succesului. Astăzi, restaurantul care îi poartă numele atrage locuitorii Chişinăului, deoarece anume aici se organizează cele mai reuşite sărbători.

Nunta Meniul pentru nuntă: ce, cui, cât? Meniul pentru nuntă: ce, cui, cât?

Masa de nuntă, ce ar putea fi mai frumos, mai variat şi mai gustos? Cu toate acestea, a elabora un meniu care să lase cele mai plăcute amintiri în memoria tuturor oaspeţilor invitaţi la sărbătoarea Dvs. nu este uşor.