Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Transformarea nr. 3.
Cherchez la femme...


«Îmi amintesc de clipa minunată:
În faţa mea ai apărut tu
Asemeni unei viziuni pasagere,
Asemeni unui geniu al frumuseţii pure»

Cum să devii eroina poemului lui Puskin, va relata raportul foto de astăzi.

A treia finalistă — Valentina Şaganova în vârstă de 22 de ani manager al agenţiei turistice şi o domnişoară cu o siluetă de model.

Valentina a scris că în trecut nu avea nevoie să recurgă la ajutor pentru a schimba ceva in viaţa sa. Dar...
«...Două săptămâni în urmă a avut loc un eveniment care mi-a redus semnificativ energia. M-am despărţit de persoana iubită cu care am fost împreună timp de trei ani ... Prietenele mele au plecat peste hotare. Îmi este dificil să descriu golul care s-a format în inima mea. Încerc să nu mă dau bătută, dar totuşi a apărut o neîncredre în sine... Sper că imaginea nouă mă va ajuta să o depăşesc».

Comentariul Dnei Ludmila Roibu, antrenor de categorie internaţională a companiei Schwarzkopf Professional şi Loial:
— Părul lung face femeia mai frumoasă doar dacă acesta este îngrijit. În caz contrar, acesta nu o distinge din mulţimea din stradă. Cum să evităm acest lucru? Am aplicat tehnologia de vopsire în blond a părului care este în vogă în acest sezon. Astfel am vopsit blond partea superioară, iar partea inferioară de culoare castanie pronunţată. În rezultat am obţinut efectul jocului soarelui pe buclele uşoare pe care le-am făcut eroinei.

Marina Svitenko, stilist şi specialist estetică facială a companiei Loial:
— Am ales un make-up natural. Acesta pune accent pe ochi, atribuind imaginii un mister «francez».

Valentina Şaganova, după transformare:
— Am aşteptat schimbări, dar mi-am putut imagina că aş putea arăta atât de impresionant! Imaginea nouă mă va ajuta să-mi schimb domeniul de activitate. Întotdeauna m-a interesat marketingul şi în acest domeniu este indispensabil să fii o domnişoară sigură şi hotărâtă – astfel arăt acum!

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?