Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Transformarea № 2.
Ileana Cosânzeana...


«E bine când o femeie este
lady, doamnă, seniora, femina ...» ;

- aşa cânta eroul lui Andrei Mironov, cunoscător de femei în filmul "Miracol obişnuit." Dar a se naşte femeie nu înseamnă a fi femeie! Cum să vă descoperiţi feminitatea va relata raportul foto de astăzi ...

De data aceasta eroina este locuitoarea Chişinăului, Dna Elena Aseeva în vârstă de 32 de ani , care lucrează în calitate de consilier patente mărci de marfă.

În scrisoarea sa Elena a scris că educă singură fiul de 6 ani şi în timpul liber face patinaj artistic. De asemenea: «E ruşine să recunosc, dar, în ciuda unei vârste deloc copilărească, încă nu ştiu cum să mă prezint în mod corect şi corespunzător, mă jenează excesul de greutate, nu pot aplica un make-up (am doar rimel şi luciu de buze), nu sunt sigură de alegerea reuşită a hainelor şi a coafurii. Sper să pot participa la concursul vostru şi să scap de câteva zeci de complexe, şi cel mai important să învăţ să fiu Femeie!»"

Comentariul Dnei Ludmila Roibu, antrenor de categorie internaţională al companiei Schwarzkopf Professional şi Loial:
Modificând aspectul exterior al eroinei, am vrut să o ajutăm să învingă neîncrederea în sine, lipsa de dragoste pentru sine însuşi. De aceea am decis să o transformăm pe Elena într-o brunetă fatală. Am păstrat lungimea părului, dând părului o formă nouă.

Marina Svitenko, stilist şi specialist estetică facială al companiei Loial:
Pentru a evita disonanţa între culoarea nouă a părului şi faţă, am vopsit genele eroinei. Machiajul a fost ales în mod intenţionat strident corespunzător imaginii. Am aplicat fard gri fumuriu, aproape negru, ruj aprins.

Elena Aseeva după transformare:
- Sunt uimită de persoana pe care am văzut-o în oglindă după câteva ore de muncă a maestrului, coaforului şi a specialistului estetică facială! Mă simt deja o altă Elenă, nouă, frumoasă ... Primul pas spre aceasta l-am făcut recent – cu ajutorul dietei şi a sălii de gimnastică am început lupta împotriva excesului de greutate. Ce va fi pe viitor rămâne o enigmă. Dar sper că, atât schimbările interne, cât şi externe neapărat vor aduce schimbări în viaţa mea personală, şi foarte curând mă voi simţi o femeie dorită!

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?