Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Evaluarea lucrărilor din concurs

Cum sunt evaluate lucrările din concurs?

  • Lucrările, care au trecut în concurs după alegerea preliminară de către Comitetul Organizatoric conform parametrilor tehnici, sunt apreciate de către vizitatorii site-ului şi a unui juriu profesional.
  • Participantul, care a acumulat cele mai mari note conform vizitatorilor site-ului, devine cîştigător. În fiecare nominaţie se defineşte un singur cîştigător, care va primi Premiul „Simpatia spectatorilor”.
  • Cel mai bun dintre cei mai buni din fiecare categorie va fi ales de către juriu, compus din specialişti înalt calificaţi din domeniul jurnalistic, regizoral şi măiestriei operatorilor. Aprecierea lucrărilor are loc în nominaţiile, care au acumulat cel puţin cîte trei participanţi. În fiecare nominaţie se defineşte un singur căştigător, care va primi un cadou din partea sponsorilor evenimentului.

Juriu

Petru Palamarciuc

Petru Palamarciuc (preşedintele juriului) — a absolvit Institultul de Teatru, Muzică şi Cinematografie din Leningrad, a făcut stagiul la Universitatea Yale din SUA, a lucrat la Palatul „Octombrie” şi Filarmonică, director general al teatrului de Operă şi Balet, director al Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov”, adjunctul preşedintelui Uniunii Teatrale din Moldova, deputat al Parlamentului în anii 2001-2005, la momentul actual direcor de producere a Studioului de Cinematografie „Moldova-Film”.Lidia Troianowsky

Lidia Troianowsky — doctor în filosofie, cercetătător ştiinţific superior, sector filosofie, Institutul de Istorie, Stat şi Drept al Academiei de Ştiinţe din RM, manager Centrul Cultural Odeon.Vladimir Halata

Vladimir Halata — din anul 1975 este operator al companiei „TeleRadio Moldova”, specialist ereditar în domeniul măiestriei operatorilor, este supranumit „mîini de aur a companiei”, profilul – programe artistico-publicistice.Valentina Cecoltan

Valentina Cecoltan — producătorul, regizorul şi prezentatoarea emisiunii “Studio Art +” la postul de televiziune “Moldova 1”, autoarea emisiunii Art-Club", membră a Academiei Eurasiatice de Televiziune şi Radio (Moscova), studii: Institutul de Stat al Artelor din Chişinău, Cursuri superioare de regie la televiziune în Moscova, participantă şi laureată a numeroaselor festivaluri de televiziune şi forumuri de telecinematograf.Marina Muraşova

Marina Muraşova — specialist de frunte în domeniul organizării şi conducerii festivităţilor, maestru de ceremonii pentru nunți cu experienţă de 20 de ani, studii - regie, Academia de Arte.Ghenadie Mazur

Ghenadie Mazur — Show-man, pezentator, specialistul principal al agenţiei de publicitate McCann Erickson Moldova.Pavel Sorocean

Pavel Sorocean — a absolvit facultatea de regie a Institutului de Televiziune şi Radiodifuziune Ostankino din Moscova, regizor de teatru şi cinema cu o experienţă de peste 14 ani, autorul lucrărilor documentare, în 2005 filmul "Bukashka ceornaya" a luat locul întîi la Moscova pentru cel mai bun montaj, în 2006 la Sankt-Petersburg lucrarea „Odna v tselom svete” a primit diamantul comunităţilor în nominalizarea „cea mai bună regie”, în prezent regizor şi conducătorul studioului "ON LIGHT", în anul 2009 în cadrul Concursului Naţional de Video de nuntă ediţia întîia la categoria „Primul dans al mirilor”, studioul video "ON LIGHT" a luat premiul cel mare.Evilina Şvidcenco

Evilina Şvidcenco — redactorul programelor în limba bulgară „Unda Bugeacului”, absolventa facultăţii de Jurnalism şi Comunicare de Masă a Universităţii din Sofia, câştigătoarea festivalurilor internaţionale (în oraşele Şumen, Ruse - Bulgaria).Iulia Vorobiova

Iulia Vorobiova — jurnalist, editor, expert în domeniul etnopsihologiei.Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?