Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Evaluarea lucrărilor din concurs

Cum sunt evaluate lucrările din concurs?

  • Lucrările ajunse în concurs în urma selecţiei preliminare efectuate de către Comitetul organizatoric conform parametrilor tehnici, sunt evaluate de către vizitatorii site-ului.
  • Evaluarea lucrărilor se realizează la nominalizările care au acumulat cîte cel puţin trei participanţi. Se oferă trei locuri premiante în cazul dacă la nominalizare participă mai mult de cinci spoturi. Dacă numărul participanţilor este de trei sau patru, atunci se decernează un premiu în nominalizare, dacă sunt mai puţin de trei participanţi — nu se acordă premii.
  • Dintre participanţii care au acumulat cele mai multe puncte, conform rezultatelor votului vizitatorilor site-lui, cei mai buni în cadrul fiecărei categorii vor fi selectaţi de juriu care va fi reprezentat de către specialişti înalt calificaţi din domeniul jurnalismului, artei de regie şi imagine film, TV.

Juriu

Harmelin Iurii

Harmelin Iurii (preşedinte al juriului) — maestru în arte, maestru emerit în educaţie al Republicii Moldova, fondator şi conducător artistic, regizor-şef al Teatrului - Studio „Pe strada Trandafirilor”, fondator şi director al liceului teatral Orăşenesc, fondator şi regizor al Academiei Interetnice de Cultură, Artă Teatrală şi Management, decan al facultăţii de artă teatrală în cadrul Universităţii Slavone din Moldova, studii - secţia de regie a şcolii teatrale „Șiukin” pe lângă Teatrul Academic de Stat „Vahtangov”, Moscova.Cotosova-Saapega Tamara

Cotosova-Saapega Tamara — maestru în arte, redactor-şef al redacţiei „TV Comunitate”, politolog, absolventă a Academiei de Administraţie Publică pe lânga Preşedintele RM.Radevici Vladimir

Radevici Vladimir — maestru emerit în arte, operator imagine de categorie superioară, laureat al medaliei Bisericii Ortodoxe.Muraşova Marina

Muraşova Marina — specialist de frunte în domeniul organizării şi conducerii festivităţilor, maestru de ceremonii pentru nunți cu experienţă de 20 de ani, studii - regie, Academia de Arte.Florea Luminita

Florea Luminiţa — regizor de categorie superioară, absolventă a Institutului de Arte (Chişinău), absolventă a cursurilor superioare de regie (Moscova), laureata premiului „Antena de aur”, câştigătoarea festivalurilor de filme (în oraşele Şumen, Ruse - Bulgaria).Şvidcenco Evilina

Şvidcenco Evilina — redactorul programelor în limba bulgară „Unda Bugeacului”, absolventa facultăţii de Jurnalism şi Comunicare de Masă a Universităţii din Sofia, câştigătoarea festivalurilor internaţionale (în oraşele Şumen, Ruse - Bulgaria).Tangher Galina

Tangher Galina — regizor de categorie superioară, studii - Institutul Culturei din Moscova, laureata Academiei Internaţionale de Arte Teatrale şi ale Televiziunii (EMMI).Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.