Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Regulamentul concursului

Cum are loc înscrierea în concurs?

 • Expediați spotul, ce corespund cerinţelor tehnice, pe adresa info@svadiba.md.
 • Anexați la fișierul video o scrisoare, în care să indicați: numele autorului sau autorilor, titlul spotului video, nominalizarea și denumirea exactă a tehnicii și a programelor, cu ajutorul cărora a fost realizată lucrarea.

Toate spoturile video expediate, care vor corespunde cerinţelor tehnice, vor fi afişate pe pagina „Imaginiile video ale participanţilor”, unde acestea vor putea fi apreciate de către vizitatorii portalului.

Condiţiile de participare la concurs

 1. Cererea de participare la concurs poate fi înaintată din partea oricărui studiou specializat, operator video, regizor de montaj, colectiv de autori, care dețin o rubrică informativă contra plată pe internet-portalul Svadiba.md.
 2. Participarea la concurs este gratuită. Pentru participare în cadrul nominalizărilor, fiecare studiou trebuie să prezinte cîte un spot video pentru fiecare nominalizare. Lucrările, care nu corespund cerințelor tehnice, nu vor fi analizate și apreciate.
 3. La concurs pot fi prezentate numai lucrări finisate, filmarea și montarea acestora poate fi realizată oricînd, înainte de prezentarea lor la concurs.
 4. Subiectul spotului video prezentat la concurs, trebuie să corespundă nominalizărilor și să aibă o introducere logică (vezi punctul 1 și 5 în lista cerințelor tehnice ale spoturilor video).
 5. Rezultatele generale ale concursului vor fi făcute publice şi vor fi publicate pe site după încheierea concursului.
 6. Prezentînd lucrările la concurs, participantul își va confirma titlul de autor și acordul său referitor la condițiile și regulamentul concursului, garantînd de asemenea și absența oricăror pretenții din partea tinerilor căsătoriți sau a unor terțe persoane.
 7. Primirea clipurilor video pentru participarea la concurs va avea loc din 15 decembrie 2008 pînă în 28 februarie 2009.
 8. Perioada votării pentru clipurile video participante la concurs — 1 martie–25 aprilie 2009.

Comitetul de organizare al concursului are dreptul:

 • de a asigura accesul public la materialele autorilor expuse pe site-ul concursului;

 • de a utiliza numele și imaginea autorilor sau a membrilor juriului în corespundere cu evoluția și popularizarea concursului;

 • în cazul în care, se va stabili că informația, care se conține în cererea cu caracter tehnic a participantului, este falsă, vor fi luate toate măsurile necesare, inclusiv revocarea premiilor și anularea publică a rezultatelor concursului;

 • interpretarea neclarităților și a contradicțiilor apărute, în corespundere cu propriile concepții despre logică, raționament și onestitate.

Comitetul de organizare nu va coresponda cu participanţii, nu va oferi recenzii şi nici sfaturi utile.

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.