Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Concurs „Cel mai bun video de nuntă”

Cel mai important portal în materie de nuntă din Moldova, Svadiba.md, aduce în atenția publicului concursul pentru cel mai bun video de nuntă!

Ceremonia de nuntă — este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente în soarta unui om, este un eveniment care este ţinut minte toată viaţa. Sarcina operatorului video — de a surprinde şi imortaliza într-o manieră cît mai reuşită cele mai importante şi captivante momente ale acestui eveniment. Participarea d-stră în cadrul acestui concurs vă oferă posibilitatea de a vă expune în atenţia publicului larg cele mai bune lucrări şi de a deveni celebru în întreaga ţară.

Concursul „Cel mai bun video de nuntă” se desfăşoară pentru trei nominalizări:

  • Plimbarea” — imagini video, ce surprind cel mai frumos şi sclipitor fragment din ziua nunţii: plimbarea mirilor.
  • Primul dans al tinerilor căsătoriţi” — imagini, reprezentînd toată frumuseţea şi lirismul acestui eveniment central în cadrul oricărei ceremonii de nuntă.
  • Povestea de dragoste” (“Love Story”) — imagini video ce înfăţişează un eveniment romantic şi impresionant din viaţa tinerilor: prima întîlnire, logodna, prima călătorie în doi, fără a conţine însă secvenţe de nuntă.

Obiectivele de bază ale concursului:

  • dezvoltarea tradiției și a culturii filmului de nuntă;
  • direcționarea atenției către frumoasa orientarea a filmării video, filmul de nuntă;
  • crearea pe teritoriul Republicii Moldova a unei uniuni a profesioniștilor;
  • contribuția la creșterea nivelului de profesionalism în rîndul operatorilor și regizorilor de montaj al unui video de nuntă.

Sunt invitaţi să participe la concurs atît studiourile specializate, înregistrate în catalogul companiei Svadiba.md, cît şi novicii site-ului nostru, cărora, pentru a participa la concurs le este necesară obţinerea unui partaj informaţional contra plată.

Lucrările pentru participarea la concurs se primesc de pe 15 decembrie 2008 pînă în 28 februarie 2009. Votarea pentru videoclipurile prezentate începe pe 1 martie şi se va prelungi pînă la 25 aprilie 2009.

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.