Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Concurs „Cel mai bun video de nuntă”

Cel mai important portal în materie de nuntă din Moldova, Svadiba.md, aduce în atenția publicului concursul pentru cel mai bun video de nuntă!

Ceremonia de nuntă — este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente în soarta unui om, este un eveniment care este ţinut minte toată viaţa. Sarcina operatorului video — de a surprinde şi imortaliza într-o manieră cît mai reuşită cele mai importante şi captivante momente ale acestui eveniment. Participarea d-stră în cadrul acestui concurs vă oferă posibilitatea de a vă expune în atenţia publicului larg cele mai bune lucrări şi de a deveni celebru în întreaga ţară.

Concursul „Cel mai bun video de nuntă” se desfăşoară pentru trei nominalizări:

  • Plimbarea” — imagini video, ce surprind cel mai frumos şi sclipitor fragment din ziua nunţii: plimbarea mirilor.
  • Primul dans al tinerilor căsătoriţi” — imagini, reprezentînd toată frumuseţea şi lirismul acestui eveniment central în cadrul oricărei ceremonii de nuntă.
  • Povestea de dragoste” (“Love Story”) — imagini video ce înfăţişează un eveniment romantic şi impresionant din viaţa tinerilor: prima întîlnire, logodna, prima călătorie în doi, fără a conţine însă secvenţe de nuntă.

Obiectivele de bază ale concursului:

  • dezvoltarea tradiției și a culturii filmului de nuntă;
  • direcționarea atenției către frumoasa orientarea a filmării video, filmul de nuntă;
  • crearea pe teritoriul Republicii Moldova a unei uniuni a profesioniștilor;
  • contribuția la creșterea nivelului de profesionalism în rîndul operatorilor și regizorilor de montaj al unui video de nuntă.

Sunt invitaţi să participe la concurs atît studiourile specializate, înregistrate în catalogul companiei Svadiba.md, cît şi novicii site-ului nostru, cărora, pentru a participa la concurs le este necesară obţinerea unui partaj informaţional contra plată.

Lucrările pentru participarea la concurs se primesc de pe 15 decembrie 2008 pînă în 28 februarie 2009. Votarea pentru videoclipurile prezentate începe pe 1 martie şi se va prelungi pînă la 25 aprilie 2009.

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?