Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Concurs „Cel mai bun video de nuntă”

Cel mai important portal în materie de nuntă din Moldova, Svadiba.md, aduce în atenția publicului concursul pentru cel mai bun video de nuntă!

Ceremonia de nuntă — este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente în soarta unui om, este un eveniment care este ţinut minte toată viaţa. Sarcina operatorului video — de a surprinde şi imortaliza într-o manieră cît mai reuşită cele mai importante şi captivante momente ale acestui eveniment. Participarea d-stră în cadrul acestui concurs vă oferă posibilitatea de a vă expune în atenţia publicului larg cele mai bune lucrări şi de a deveni celebru în întreaga ţară.

Concursul „Cel mai bun video de nuntă” se desfăşoară pentru trei nominalizări:

  • Plimbarea” — imagini video, ce surprind cel mai frumos şi sclipitor fragment din ziua nunţii: plimbarea mirilor.
  • Primul dans al tinerilor căsătoriţi” — imagini, reprezentînd toată frumuseţea şi lirismul acestui eveniment central în cadrul oricărei ceremonii de nuntă.
  • Povestea de dragoste” (“Love Story”) — imagini video ce înfăţişează un eveniment romantic şi impresionant din viaţa tinerilor: prima întîlnire, logodna, prima călătorie în doi, fără a conţine însă secvenţe de nuntă.

Obiectivele de bază ale concursului:

  • dezvoltarea tradiției și a culturii filmului de nuntă;
  • direcționarea atenției către frumoasa orientarea a filmării video, filmul de nuntă;
  • crearea pe teritoriul Republicii Moldova a unei uniuni a profesioniștilor;
  • contribuția la creșterea nivelului de profesionalism în rîndul operatorilor și regizorilor de montaj al unui video de nuntă.

Sunt invitaţi să participe la concurs atît studiourile specializate, înregistrate în catalogul companiei Svadiba.md, cît şi novicii site-ului nostru, cărora, pentru a participa la concurs le este necesară obţinerea unui partaj informaţional contra plată.

Lucrările pentru participarea la concurs se primesc de pe 15 decembrie 2008 pînă în 28 februarie 2009. Votarea pentru videoclipurile prezentate începe pe 1 martie şi se va prelungi pînă la 25 aprilie 2009.

Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.